duminică, 22 ianuarie 2023

Cocori din hartie - Fii creativ! (S4/52)


Buna!

Pentru ca nici astazi nu am reusit sa finalize a treia tema (cea cu coperta ), m-am gandit totusi sa trec la cea de-a patra provocare. Si am fost... creativa :))). Va prezint cocori origami realizati din punga de cadou, dar si din hartie de impachetat.


Am facut o poza cu materia prima - la gramada... :)) Foarte creativ si artistic, stiu. :))). Dupa care am ales punga si hartia care urmau sa fie transformate in cocori.



Cocorii realizati din punga sunt mai trainici si merg foarte bine asezati pe un bat de frigaruie, sau ceva asemanator - decoratiuni pentru ghivecele cu flori ii fac :D.




Din hartia de impachetat ma pregateam sa fac un cocor festiv - cand a intervenit Rukkusu (evident, dupa un plic origami, a dorit sa aiba si cocorul ei... zis si facut - pe urmatorul si-l face singura! haha).



Acum este preocupata sa ii invete sa zboare. A zis ca asa, sigur vor face articolul sa pluteasca de unul singur si sa se inscrie in tabelul de aici: Tranformări creative - Ianuarie 2023 . Creativa si ea, nu? :)))
Cocorii din hartie de impachetat sunt fragili - cred ca ar arata foarte dragut insirati pe un fir de ata (cum suna... haha) si atarnati ca intr-un fel de carusel.. ca idee. 


Asadar, inversez putin temele - saptamana urmatoare va veni si coperta.. nu scapa ea de mine - mai ales ca trebuie sa predau cartea spre citit, destinatarilor :D!
Sper ca ati avut o duminica frumoasa (la mine a plouat)!
Ja ne!!

Actualizare: 




8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt minunati cocorii! Cel "minuscul" e uau! Cata rabdare - si indemanre! - ai!
E amuzanta Rukkusu cum isi invata micul cocor sa zboare! (abia astept s-o vad facandu-si singura un cocor) :))
Cocorul trimis mie e si acum in biblioteca, pe un rand de carti, langa o lebada si un lotus (bibelouri miniaturi, din sticla).
Felicitari pentru realizari!
Pupici! ❤

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi plac cocorii tai! Mi se pare tare complicat de indoit hartiile fiind asa mici! Deosebit proiectul tau, Rux! Pupici! 😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Foarte simpatici cocorii origami. Rusukku este bestială cum te secondează ea la toate.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :8 Ma bucur ca iti plac!! :) Si eu abia astept sa o vad facandu-si singura origami :)))). Dar sa stii ca a fost placuta provocarea pana la urma (chiar daca cocorul mic mi-a cam dat de furca - hartia asta nu a fost insa cea mai poytivita... cel mare s etot curbeaza :)))). E interesant si asa.
Ma bucur tare mult! Cred ca este super incantat de companie :*!!!
Imbratisari cu drag si iti multumesc :)
Pupici!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana a fost destul de interesant - hartia aceasta nu era ca si hartia de impachetat obisnuita. Era cumva lucioasa dar spre placticoasa pe o parte.
Cea de la punga, desi mai grosuta, sta mai bine pentru ce voiam eu - decoratiunile pentru flori (mai facusem de genul acesta si inainte si se pastresaza bine).
Iti multumesc mult si ma bucur ca iti plac :)
Pupici!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si cum ma pune ea sa fac miniaturi (desi sigur se pot face si mai mici - cred ca am vazut la un moment dat facuti cu penseta, dar din hartie speciala)
Sper sa nu ii vina idei :))).
Ma bcur ca iti plac. Abia astept sa ma ocup de mini gradinuta din balcon
Pupici!!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Oooo, ce se mai joacă Rukkusu, mai ales în ultima fotografie 👍 îi plac cocorii (sau hârtia...🙃🙂)
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza cred ca i-a placut si hartia - desi tare se mai curbeaza cocorii realizati din ea :)))).
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu