duminică, 29 ianuarie 2023

Curs Amigurumi - Domestika - Principe del Crochet - Design & Creation (U1-U2)


Buna!

Am reusit sa incep un curs nou pe Domestika, din cele multe pe care mi le-am luat. Se numeste Amigurumi Design and Creation (Príncipe del Crochet). Nu pot insera in articol flmuletul de prezentare (din pacate, cred ca ar fi fost util sa il pot adauga - chiar, nu m-am gandit sa vad daca nu au si pe youtube .... bravo Rux !! 😅)


Am parcurs primele doua capitole (U1 - introducere si U2 - practica). In primul am ne-am prezentat si am povestit putin despre ce am mai lucrat (daca am mai lucrat), despre ce ne inspira etc. In al doilea am pregatit materialele pentru lucru:


Si am facut un mic proiect, pe baza notiunilor predate la curs (au fost cateva noutati si de aceasta data: o varianta de scazatura ascunsa, o varianta de piciorus simplu, numit extins, o alta varianta de a incheia lucrul - foarte interesant totul). 
Chiar daca sunt multe lucruri pe care le stiu, imi plac mult cursurile astea, ma ajuta sa ma detasez putin si sa evadez intr-o lume ... frumoasa.










Imi face foarte bine sa fac un curs, sau, atunci cand nu se lucreaza (ca deh, programele astea umane ma saboteaza acum mai mult ca oricand, nu reusesc sa scap de ideea pedepsei, desi stiu cat de absurda poate fi) sa fac un puzzle, doua, trei ....mai micute. Mi-am promis sa nu ma mai enervez vreodata de nimic si sa nu mai pun la suflet (ma straduiesc din toate puterile) si abia astept sa imi revin ... Sincer, am obosit atata de tare dupa o saptamana de tras dupa acele mizerii de chimicale. Parca niciodata nu m-a tinut atat si ... tare prost si-a gasit momentul, cand, in plina, iarna, chiar nu am ce sa gasesc de mancare variat. Da, stiu.. magazinele sunt pline. Ce ironic..... Ce... IRONIC. Vorba lui Alanis Morissette.


Ja ne!

Ps: V-ar placea ceva gen „ workshop” ca si premiu la Provocarile Verzi? Si daca da, despre ce ati vrea sa fie?  Ma gandesc ca poate reusesc sa fac ceva de genul... e un vis mai vechi. Asa, voi stii si spre ce sa ma orientez.

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Frumusica Rukkusu are acum pe ce-si odihni capul. 😊
Arata fain ce ai lucrat. Imediat ce am vazut prima poza m-am gandit la "yo-yo"! 😊 Atasezi un elastic si ai o jucarie. 😊
Felicitari!
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa stii!! Eu ma gandisem la Otoman -- taburetul acela perna.. :)))). Dar am un yo -yo. Ma jucam la un moment dat cu el, cred ca i l-am aratat si lui Dodo cand era mic :))))))).
Ar trebui sa il caut.
Pup cu drag :*

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cred că cel mai iubit instrument de către tine este croșeta 👍 și, și ea te iubește - după cum se vede 👍
Rukkusu are încă un obiect plăcut cu care să facă ce vrea ea !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Da... si cat mai asteptam sa ne bucuram una de compania celeilalte (de fapt ele sunt mai multe... crosete, vreau sa zic :))))).
Pentru azi imi propusesem sa crosetez - sa continui cursul ... dar nu am mai reusit. S-au descarcat bateriile :)) - mele.. ca la croseta sunt incarcate nu au treaba :))
Pup!

Trimiteți un comentariu