marți, 10 ianuarie 2023

Hello Kitty si Puzzle - Vine trenul in Lionelville (1000) - sectiunea D-


Buna!

Rukkusu a primit ieri o micuta Hello Kitty cu masinuta. Este costumata in mar 😂 - desi e produs setul in Germania, este o creatie japoneza.  Si este adorabila. Asa ca pentru poza zilei Rukkusu s-a cuibarit sub brad, langa ursuleti, cu noii nostru prieteni. Hihi. Si eu am zis sa profit si sa pregatesc articolul acum :D. Asa foarte devreme :)))))))). 

Saptamana trecuta, marti pe seara de aceasta data, incepeam acest puzzle de iarna pe care l-am numit asa, dupa inscriptia de pe cladire. Va aratam prima sectiune din el: Puzzle - Vine trenul in Lionelville (1000) - sectiunea A-. Pentru ca nu am mai reusit sa lucrez mai mult de prima parte marti la el (ca s-a terminat brusc ziua... hahaha), am impartit restul pieselor pe sectiuni, in ideea sa fac zilnic cate una (ha ha ha .. sigur! de parca nu ma cunosc). Si am zis sa fac si poze. L-am terminat miercuri, cu mare bucurie si pe principiul (hai mai fac si partea asta.. hmm si totusi mai fac si asta.. stiti banuiesc care este tehnica) si am documentat(=fotografiat progresul) fiecare parte - de aceea am zis ca il voi prezenta totusi pe sectiuni, daca tot am facut pozele - desi el este terminat de o saptamana :))).

Ce sa mai zic de cel cu toamna japoneza - stiti insa de ce nu l-am prezentat nici pe acela? Am tot sperat ca il inramez si o pozez pe Rukkusu in fata lui... adica el ridicat fiind. Vom vedea. 

Imi mentin parerea ca acest puzzle este unul foarte calitativ, mi-a placut ideea de impartire pe sectoare, nu miroase (sunt unele care au un miros greu), culori frumoase.. ce mai - a meritat. Unde se afla imbinarea intre sectoare, piesele au marcaj dublu, sau multiplu, in functie de cate parti se intalnesc. Dar, sa vedem cum am reusit, cu ajutorul lui Rukkusu, sa realizam partea a doua a puzzle-ului (D vine sub A):








Sper ca v-a placut! :D 

Vreau sa va spun ca s-a infiintat si un club al pasionatilor de puzzle si avem o pagina gazduita aici: Clubul de Puzzle , unde ne putem agata virtual puzzle-urile gata terminate, ca sa ne bucuram de cat mai multe imagini dragute. Evident ca atunci cand voi prezenta imagini cu puzzle-ul acesta finalizat, il voi adauga si pe al meu.
M-am gandit ca poate aveti si voi aceasta pasiune si aveti puzzle-uri pe care ati vrea sa le admiram :).

Pupici!

12 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce frumoooos!
Pozele in care Rukkusu e preocupata sa monteze piese imi plac foarte mult! Si-mi plac prietenii ei! ❤
Spor la ce faci tu acolo!
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu m-am amuzat cand am facut pozele cu ea ajutandu-ma :)))). Asta a fost prima sectiune realizata miercurea trecuta - nici nu mai stiu ce am fotografiat la urmatoarele - poate reusesc sa mai fac un articol - doua azi. Asa ma gandeisem mai devreme, cu vremea de afara... dar ma uit ca e 4... si nu am facut NIMIC!! din ceea ce mi-am propus. :O
Nu ca as fi stat degeaba. Si deja ma simt obosita ....
Si mie ii plac. Ieri seara am stat la un episod din Poirot cu Mami si Buni - nu ne mai uitasem de anul trecut (haha - lasand gluma, cred ca de prin vara:O!?) si tot episodul m-am jucat cu alte doua personaje din setul acela :)))))))). A fost asa de relaxant. Chiar ma gandeam... de mult nu m-am simtit asa bine... :))

Imbratisari cu drag :*!
Si sa avem spor!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata fain, insa recunosc ca imi place foarte mult trenuletul! Abia astept sa ni-l aratati gata!
Spor la tot, draga Rux! Pup!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Probabil ca nu voi mai repeta prea curand varianta aceasta cu sectiuni (poate la vara - mai am un singur puzzle din acesta mare, cu marcaje, aceeasi marca). Problema mea e ca oricum atunci cand ma apuc, in general, imi place sa le fac foarte repede :))). In ziua respectiva, daca se poate - asa ca probabil Va veni intr-un singur articol acela, cu poze mai putine.
Dar acum, daca tot am documentat :)).

Multumesc mult! Sa fie :* Chiar am nevoie.. :)) la cum ploua si ce vreme este.. abia reusesc sa ma mobilizez.
Pupici!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Uite ce am descoperit frunzarind MFC-ul celorlati: https://craftatticresources.blogspot.com/

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Ce interesant!!! :D Imi aminteste de webringuri putin. Am avut pe la inceputul anilor 2000 unul. Unde adunam la un loc pagini care aveau un subiect comun.

Mi-am salvat ca sa ma uit intr-o zi cu mai putina ploaie datatoare de dureri de cap :)))))).
pupici cu drag!!

(am programa articolul de la MFC pentru 12 - dar nu stiu daca reusesc sa mai stau pana atunci sa il si adaug in lista, asa ca probabil voi face acest lucru maine...:) )

MNiko spunea... [Raspunde]

Chiar se contureaza frumos ( stiu că l-ai terminat, dar prezentat așa pe portiuni pare că acum se imbină sectiune cu sectiune) Se vede că e mai de calitate chiar și în poze.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Da, uitandu-ma la cum au iesit pozele, am zis totusi ca merita sa il vedem asa - desi a trebuit sa imi potolesc un pic nerabdarea :))))).
Chiar m-a impresionat placut :D.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Am simțit din fotografii că te-ai simțit bine - poate micuța Kitty a adus cu mașinuța ei ceva "aer proaspăt" ! Fotografiile cu Rukkusu sunt extraordinare - v-ați "jucat" așa de frumos și cu pozițiile și cu puzzle !
Pupici ❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Fotografiile sunt extraordinar de frumos realizate - poate a venit un "aer proaspăt" micuța Kitty ❤️👍
Tu și Rukkusu v-ați "jucat" frumos 👍
Iar puzzle este foarte interesant ! Îmi place mult !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza sa stii - aer proaspat de bucurie (mai ales ca nu miroasea a nimic. Nu stii cat de mult imi strica uneori bucuria cate o bombita parfumata. Pana imi iau cate ceva daca nu caut review-uri, ca nu toti scriu pe net la caracteristici daca e sau nu... si sa iti iei ceva si sa nu te poti bucura de lucrul respectiv e ... pana la urma trist (daca nu si frustrant).

Da.. Rukkusu e foarte de treaba - ma insoteste cuminte - oricum vreun an de zile nu are liber :))).
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza sa stii ca unul dintre comentarii ajunsese in spam :)). Nu se stie pe ce criteriu, dar l-am recuperat. Mi-ar fi parut rau sa il pierd.
Sunt sigura ca deja ai vazut cum arata puzzle-ul la final (m-am grabit sa dau unda verde comentariilor - acum parcurg repede sa le si raspund :D)
puuuuup!

Trimiteți un comentariu