vineri, 13 ianuarie 2023

Un moment intre prieteni si - Vine trenul in Lionelville (1000) - sectiunea B -


Buna!

Azi Rukkusu l-a rugat pe Kouki sa faca o poza impreuna - special pentru voi, ca sa vedeti ce mult i-a crescut parul (lui Kouki, evident) - in ritmul acesta, e iar pletos, in curand. Dupa o portie de morcov, masaj si dragaleala, zanul s-a lasat convins... :))).  Oricum, azi sarbatorim 4 ani si 3 luni de cand ghemotocul pufos ne incalzeste la propriu si la figurat, existenta :D. Hihi! 

Desi in ultimele zile nu pot spune ca am stat, proiectele la care ma apucasem cu mare entuziasm la inceputul saptamanii (si pe parcurs)... au stagnat. Sper ca astazi sa am o zi mai buna la acest capitol si... sa reusesc sa termin macar unul. Dar, mai am ceva de finalizat - si aici macar am pozele si am reusit sa le editez. Asadar.... incepe numaratoarea inversa:

Iata ca ajungem la episodul 4 legat de puzzle-ul cu gara. Pe principiul daca tot am facut doua sectiuni.. mai fac una (dupa care le-am facut si pe ultimele doua, hahaha), am trecut la piesele cu B pe spate.. si am mai descoperit (sau, mai bine zis am mai format) inca o parte din imaginea cu Gara din Lionelville. De data aceasta, Am completat partea de sus cu... mult cer :)))). La asfintit.










Sa ne reamintim care trebuie sa fie rezultatul final - zic :))). Rukkusu se tinea tare pe pozitii si eu nu aveam nici cea mai vaga intentie sa renunt pana nu termin (mai ales ca a ramas si Mami in seara aceea la noi :D - ah, da, deja toata lumea dormea). 




Pana si Rukkusu a capitulat la un moment dat, dar s-a trezit la fix, sa imi reaminteascasa fac poza la rezultatul final (sau aproape final, haha), inainte sa trec la urmatoarea sectiune.. :))). Stia ea ca nu am de gand sa las pe mai tarziu :)).

Inca doua portiuni de completat! :) Am acoperit intre timp puzzle-ul cu o hartie.... tocmai in ideea ca ma tenteaza sa mai incep unul. :))) Tot cu tema - iarna.. Iarna adevarata, cu zapada.. Doar, doar.

Ja ne!

10 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte frumos puzzle! Nu am mai făcut unul de fooarte mult timp. Trebuie să îmi cumpăr unul, neapărat! Kouki e simpatic foc! Pupici

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu stiu de ce mereu trebuie sa setez ca sunt pe goo desi sunt! Platformele astea devin exasperante.
Multumim pentru prezentare, draga Rux! Mereu o faci atat de detaliata!
Pupici si weekend placut!😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Un pupic dulce pe nasucul lui pletos. Îmi place rochița tricotata a lui Rukkusu.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă pe mine m-a apucat febra montarii de puzzle-urile relativ recent. Primul mi l-am luat acum cativa ani (si inca e in cutie - Valul lui Hokusai.. haha). Dar ca sa zic asa momentul in care am prins cumva pofta, a fost cand am citit Casa de iarna :)))).
Apoi mi-am luat un puzzle cu cioburi (ceramica) de la Noriel (fusese vreo 14 sau 15 ron) de 500 de piese... e montat din 2021 (va trebui sa caut pozele pentru ca stiu ca am facut ca sa vad exact - nu am scris despre el pe blog) si apoi anul trecut... mi-am luat o gramada.. :))). Am montate si mai nou si inramate trei de 5oo (2 cu fetite gorjuss si unul cu Japonia ) si pe acesta de 1000 (pe care trebuie sa il inramez).
Mai am unul de vreo 100 de piese cu 2 fetite gorjuss - mi-a placut mult imaginea :D.
Si acum sa vedem care va fi urmatorul :D.
Abia astept sa vad ce vei alege.

Pupici si de la Kouki :D
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana hmmm.. de pe laptop? sau telefon?Si de pe ce browser? Mie vad ca nu imi face figurile astea.si sper sa ma scuteasca de ele :)) Dar! am observat ca pe tel, daca sunt logata de pe mai multe conturi, imi alege el mereu aiurea... si daca vreau sa vad ceva pe youtube de ex.. si sa imi salvez, ma trezesc ca sunt pe contul lui mama de exemplu :)))).

Imi sunt tare dragi intalnirile noastre virtuale :*. Mi-as dori ca anul acesta sa pot face iar filmulete :).
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Stai ca l-am suparat un pic. Ca am ridicat vocea sa ii zic ca nu e voie in sufra - dar s-a conformat. Merg sa il impac si ii aplic si o stampila sau doua :))))
Rochita asta... ahhhh ce mult voiam sa le fac hainute si aveam numai niste fire ramase de la red heart (unele chiar grosute, altele mai subtirele desi au acelasi numar). Si am montat partea de jos pe un cerc ca sa stea asa, pe rotund :))))).
Pupici!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ce frumoasă fotografie cu prietenii Kouki și Rukkusu !
Vai, sărăcuța de Rukkusu - o mai ajunge și pe ea oboseala !
Dar e bine că revine cu forțe proaspete pe baricadă !
Pupici ❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Boticut pare epuizat! 😊 O "stampila" si de la mine, intre ochisori! ❤ Poate vine iarna daca-i lasi parul sa creasca. 😊

Imi plac tare mult pozele cu puzzle si Rukkusu! La ultima foto am zambit! Personajul din mijloc (prim plan) pare ca se scarpina nedumerit pe cap: "oare ce face fata aceasta acolo?" iar ceilalti privesc si ei, la fel de nedumeriti. 😊
Spor la cele ce le vrei face! Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ai vazut cu ce talent pozeaza? haha - ma amuzam singura, ca deja incepuse oboseala sa ma traga de maneca si nu voiam sa renunt asa, la final.
Kouki e foarte simpatic cand e vorba de poze... Asa imi „suferea artistic” si Dodo (inca el ziceai ca il torturez in unele poze.. desi el chiar asa isi lua pozitia, de artist :)))). Am cateva amintiri tare amuzante in legatura cu unele poze (ceea ce ne demonstreaza iar, ca nu totul este chiar asa cum pare).
Kouki insa nu prea are asa mult chef sa pozeze. Insa si cand il prind dispus...
(altfel zici ca mereu doarme - ceea ce nu e neaparat neadevarat, ca in miscare nu prea ar iesi cine stie ce.. haha).
Pup!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana pai la cat a muncit dragul... ca (shhh sa nu stie nimeni, ramane intre noi) doar el a montat puzzle-ul. :)))))))
Era sa mi-l demonteze mai ieri cand a venit vijelios in sufragerie si a aterizat fix pe puzzle (care e acoperit cu hartie - sa vezi ce franjuri a facut... cu model). Din fericire puzzle-ul rezista.

Oh.... merg sa stampilez (lol). Nu am de gand sa il mai tund (poate la ochi, botic, cand o fi cazul. il perii...dar chiar era nevoie atunci sa improspatam..

Hahaha si pe mine m-a a muzat copios baietelul cu mana la sapca :)). Exact la asta ma si gandeam :D.
(eram deja entuziasmata ca se vedea un pic si catelusul (stanga jos.. hihi)

Pupici!!

Trimiteți un comentariu