miercuri, 11 ianuarie 2023

Un proiect dragut prinde forma si - Vine trenul in Lionelville (1000) - sectiunea E-

Buna!

Am pregatit ieri pozele de la miercurea fara cuvinte Miercurea fara cuvinte - „Craciunite” ) si mi-am zis ca n-ar strica sa fac inca un articol pentru astazi - pentru ca mi-a venit ideea sa continui ce am inceput marti: poza zilei cu Rukkusu si parcursul puzzle-ului cu Gara.

Poza zilei (cap de afis) este realizata, desigur... azi :)), cum altfel? Am surprins putin din proiectul la care (incerc sa) lucrez acum. Mai mult incerc, decat lucrez - ba ma ia somnul dupa primul rand in cerc, ba cand in sfarsit ma cinectez si incepe sa mearga treaba intervin enspe mii de chestiuni care ma aduc iar la punctul de luat somnul (de oboseala) si unde mai pui lumina ... care devine o problema serioasa... parca as avea lampa cu gaz ...Ce o fi cu intensitatea ei nu stiu - uneori cred ca multe becuri ecologice au fost facute ca sa prospere industria oftalmologica  :)) - ras un pic cam amar.

De acum o saptamana insa, iata inca un episod din puzzleul inceput marti (prima parte: - sectiunea A-) si finalizat miercuri (am vorbit desja despre prima parte facuta miercurea trecuta, ieri - sectiunea D- ).  Aceasta este a doua sectiune realizata atunci - si deja ne aflam la jumatate - mai sunt trei parti!


De aceasta data, am  avut de-a face cu piesele notate cu E. Am mers dinspre dreapta spre stanga (ce chestie, acum am sesizat ca, fara sa vrea, am completat acest puzzle, ca si cand as fi citit o carte japoneza :)))). 


Mai intai eu acord atentie „ramei” la puzzle si ..asa am incercat sa fac si pe sectiuni, sa formez intai partea dinspre exterior. In imaginea de mai sus eram fix in procesul de a intoarce piesele si de a „pescui” si potrivi marginea...





Usor, usor imaginea a inceput sa se completeze si Rukkusu mi-a venit in ajutor, spre final (da, stiu ca se cam vede si umbra telefonului in unele poze, oricat m-am straduit eu sa evit acest lucru. :)) Dar vorba aia, la un moment dat se vede si umbra mainii, deci sunt si eu prin poze :))).



Va reamintesc ca s-a infiintat si un club al pasionatilor de puzzle si avem o pagina gazduita aici: Clubul de Puzzle , unde ne putem agata virtual puzzle-urile gata terminate, ca sa ne bucuram de cat mai multe imagini dragute.

Momentan am agatat pe blog puzzle-urile mele pe pagina Joaca- care e in principiu organizata, doar ca va trebui eu sa fac cat niste paginute secundare (lol), pe ani, cu poze... chiar imi doream sa lucrez la acest lucru zilele acestea (vremea fiind asa cum este, dar ... mereu intervine cate ceva si nu prea imi iese planul - mai ales ca e de munca haha).

Pupici!

10 comments :

Cristi spunea... [Raspunde]

super! o zi faina! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristi multumesc mult, la fel!! :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Rukkusu de pricepe si la puzzle-uri. Este perfecta ca pereche de joaca!
Seara buna, draga Rox! Pupici!😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Incă puțin și trenulețul este gata. Deși văd imaginea de fiecare dată în prima poză, parcă tot aștept să se dezvăluie imaginea sectiune cu sectiune.
Cam la fel fac și eu puzzle-ul, încep cu marginea si apoi pe sectiuni in interior ( pe culori predominante) până le unesc pe toate. Inevitabil ultimul rămâne mereu cerul.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana daaaa - vai cat am mai ras cand i-am dat seama ca „ma poate ajuta” sa adauge cate o piesa. Din greseala mi-a venit ideea :))).
Multumesc mult! Noapte buna si somn usor :D.
Eu profit ca e iar petrecere la prietenii cu clubul si incerc sa mai raspund la mesaje, mai fac si eu o vizita si poate reusesc sa fac ceva si la proiect :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :) mai trei portiuni! :D le-am gasit loc vineri sambata si duminica - proiectul din prima poza la acel stadiu a ramas :))). Nimic nu am reusit sa fac (in afara de o mare branza care dupa ce s-a scurs zerul a ramas.. mica :)))).

Da, cerul sau portiunile care au cam aceeasi culoare / nuanta (cum am avut la puzzle-urile cu fetite :D).
Pupici!

Diana spunea... [Raspunde]

Prinde contur! Se simte ajutorul dat de Rukkusu! Am observat ca si-a scos hainuta groasa, sa se miste mai liber. 😊
Iti doresc sa te odihnesti bine, sa nu mai ai "disco-zgomot" de la zombi!
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihi - da.. de catam solicitat-o in ziua aia, la un moment dat nu i-a mai trebuit nici hainuta :))). Desi in puzzle era cam frig. Hahaha.
Iti foarte multumesc!!! Ca am nevoie - iar e antren si ... sincer e agasant :). Nu e tare.. dar e persistent. Haha vai cred ca era un animat cu tom caruia ii bubuia muzica in cap :)))
Cam asa si eu.
pup cu drag!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Este minunat tabloul (și încă nu e finalizat dar mai este puțin 👍)...
Ce te-ai face fără acest fotomodel Rukkusu atât de drăgălaș că de multe ori o admir pe ea și uit de celelalte lucruri din fotografie 😃!
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japonezasa stii ca in miercurea in care am finalizat puzzle-ul (practic 5 parti din 6 le-am facut miercuri noapte spre joi), m-a ajutat mult ca era pe langa mine - eu am lucrat puzzle-ul pe jos (aAdica aveam hartia pusa pe covor), asa ca uneori mai amorteam - mai faceam cate o mica pauza sa cate o poza. :))
Aici eram fix la jumatate :D
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu