luni, 13 februarie 2023

My Own Universe - Gorjuss (100)


Buna :).
Se pare ca devine un nou obicei. 😂 -pentru azi imi propusesem sa scriu despre o carte citita. Dar... ce sa vezi - ..... nu am chef.... 😅.Efectiv... nu am chemare, ca sa zic mai frumos, asa. In schimb, m-am gandit sa va arat un puzzle tare dragut, pe care mi l-am luat de curand si.. la care abia am reusit sa fac si eu cadrul si sa pun vreo 2-3 piese - pentru ca in rest, mi l-a confiscat Mami ca sa il termine ea 😂.


Din aceasta cateorgie de 100 de piese, am doar 2 puzzle-uri, care mi-au placut tare mult. Pe primul (Friends walk together) l-ati putut vedea aici ( Miercurea fara cuvinte - Puzzle-uri 2022 - ) si il puteti revedea la finalul articolului. Pe cel de-al doilea, care se numeste My Own Universe, vi-l arat astazi.


Motivul pentru care mi-am mai luat inca unul (sunt destul de scumpe) asa micut (in sensul numarului de piese), a fost unul intemeiat: dimensiuna A4, la care gasesc rame frumoase si nu extrem de scumpe. Sunt foarte practice fiind tip clip si ocupa spatiu putin. 

Si gata inramata - eu am pastrat folia protectoare atat pe rama asta, cat si pe cea de la celalalt puzzle de acelasi tip. Dar se poate scoate, foarte usor. Mi-a placut mult subiectul si la acest puzzle, ca si la primul. Mai erau doua (si acelea foarte frumoase) disponibile pe site-ul ozone - unul cu o fetita cu un par foarte lung si altul cu trandafirasi.


Puzzle-ul l-am facut pe 30 ianuarie (la fel si pozele de mai sus - fara prima). Asa ca astazi am luat-o pe Rukkusu, nedespartita de tolba ei, am luat tabloul si am facut o mica sesiune foto:


Si iata amandoua puzzle-urile, unul langa celalalt. Dragalase, nu-i asa? Am mai montat unul, intre timp, intermediar ca dimensiune (e de 200 de piese ) intre acestea si cele mari, de care am povestit deja (le puteti vedea accesand link-ul lasat pe la inceputul articolului). Oscilez insa daca sa il inramez in rama cu geam de sticla... sau sa mai astept (mi-a luat Tati una de 30x40 care este buna pentru asa ceva, dar este cu sticla - in plus nu stiu daca sa il folosesc pentru puzzle-ul cu fetite, sau pentru cel cu padurea (din care ati putut zari ceva zilele trecute).


Dar, pana una alta, nu am apa :))). Este nu stiu ce avarie de proportii si ar trebui sa dea drumul la apa la 13.30.. Ar fi trebuit. Sper ca nu se refereau la 1.30 la noapte.. sau la 13.30 maine 😐😨😱😅. Din fericire mai am apa de izvor in bidoane - ca altfel nu stiu cum ma descurcam. 
Totusi acest lucru inseamna ca proiectul meu pentru #00 Salvam Papusi // Save the Dolls: Creeaza-ti Mesagerul! este inca pe pauza (incep sa ma gandesc la alternative) si nu numai el. 
Eh... vom vedea ce va mai fi - acum prioritar este sa vad cu rezolv cu mancarea. 😅 si, ca sa imi distrag atentia de la chestiuni perturbatoare, vreau sa ma mai uit putin pe puzzle-ul de 1500 de piese si poate reusesc sa misc ceva si la proiectul pe care as vrea sa il fac la cursul despre care v-am vorbit zilele trecute.

Asa ca nu am avut spor la capitolul carte azi 😂😅 - probabil ca simteam nevoia sa va „bucur” cu un mic roman scris liber, de mine. Haha.

Sa avem o saptamana minunata! Ja ne!!

ps: uitasem sa impart cu voi o mare bucurie: mi-am luat un dar de luna februarie - Haru no Uta (puzzle-ul de 2000 de piese) - abiaaa astept sa vina!! 



6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Lui Rukkusu pare sa ii placa mult aceste puzzle-uri. Vad ca te tot joci!
Este perfect! Ce dimensiuni are cel de 2000 de piese? A, stai, cand il vei primi imi vei spune.
Seara frumoasa, draga Rux! 😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Ultima poza e demențiala! Zici că Rukussu a plecat în mall și își face selfie în fața magazinului din care si-a luat ultima ținută.
Fetița asta Gorjuss este tare simpatică. Te cucerește oriunde ar aparea. Eu am cutiuțe de sandviș cu ea.
O seară liniștita!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ne plac la amandoua - dar sa stii ca de data aceasta Mami a pus monopol si abia am reusit sa fac eu rama (adica marginea puzzle-ului) si sa pun veo doua piese.. ca in rest....

Mi-a placut mult imaginea, si numele lui :D.

Oh cel de 2000.... aproximativ 97 pe 68 :)))). Cred ca va ajunge maine sau poimaine (astazi era deja expediat, dar vine din Bulgaria, deci banuiesc ca maine e preluat de Cargus la Giurgiu si joi va ajunge. Abia astept. (desi cred ca il voi face abia de ziua mea)

Pupici cu drag!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :)))) chiar ca!!! :)))))
Este foarte reusita - si imi aminteste de o fetita care tot asa avea doar ochisorii desenati - ceva de prin anii 90. Ce fain! Poate le prezinti in una din fotografiile anului :D - apropo de cuti, si mie mi-ar placea o cutie gen bento (cutie de pachetel de la japonezi).:D

Pupici!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu a împrăștiat din "praful magic" (mai are în gentuță ?) și acum are prietene noi, cu care pozează cu drag 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza trebuie ca mai are ceva - cred ca tolba a devenit magica ... :))) s-a impregnat praful magic al zanelor in ea :)).
Rukkusu e prietenoasa :D Cred ca seamana un pic cu mine.. haha
:P

Trimiteți un comentariu