duminică, 19 februarie 2023

The Toy Box - Puzzle (500)


Buna!
Uneori, cand incarc pozele pe blog, primesc un ajutor neasteptat: mi se incarca pozele de la ccoada la cap - adica ultima devine prima si tot asa. Fix acum s-a intamplat acest lucru. Ca era putine poze. Hehe. Dar nu-i nimic! Astazi am pregatit un puzzle poveste, pe care l-ati putut zari pe blog zilele trecute, aici: Accesoriul de par pentru Rukkusu si Pernuta cu Om de zapada (S7/52).

Puzzle-ul in cauza ne prezinta o imagine realizata de Dona Gelsinger si este realizat de Art Puzzle, o companie turceasca. Iata mai jos cum arata cutia fata / verso:



Prima mea impresie a fost: WOW. Efectiv. Foarte calitativ - o surpriza placuta. Puzzle-ul nu avea niciun miros (si ma refer in special la piese) si s fost o placere sa il montam (spun la plural, pentru ca m-a „ajutat” si Mami - deja o prinsese puzzle-it-ul de la caii albi in galop .

Acesta a fost ultimul puzzle in stoc si l-am luat de pe site-ul ozone (las link, poate revine si poate si-l mai doreste cineva).


Asa arata in cutie - am primit cadou si doua suporturi pe care se pot sprijini puzzle-urile. Mi s-a parut foarte dragut! 



In imaginea de mai sus puteti vedea un detaliu cu piesele. Sunt lucioase si foarte frumos finisate. Sunt curioasa daca si celalalt puzzle luat ulterior de la aceeasi firma se va lucra la fel de placut. Dar, probabil va mai dura pana ii va veni randul - este un peisaj mai estival.


Am pornit, ca deobicei. sa fomez marginile. In cazul in care va intrebati ce este in mijloc... „Ajutorul”. 😂😂😂😂😂 Eu mi-am format acest obicei sa sortez prima data tot ce tine de margine. Abia apoi ma hotarasc ce voi ataca intai ... in functie de puzzle. Mami in schimb, ei bine, ii place sa gaseasca piese... :)).


Dupa cum se poate observa mai sus. Inainte sa continui, mai spun doar ca am facut puzzle-ul direct pe placajul (pe care pusesem hartia de la rama pusa cu partea alba spre exterior) de la rama. Si apropo, cand am scris articolul cu pernuta, am lovit destul de rau rama... :)). Motiv pentru care puzzle-ul meu s-a miscat intr-o parte. I am desfacut spatele, am potrivit puzzle-ul si a uitat sa mai sterg si geamul (din plastic) motiv pentru care, acum, toata partea de hartie alba din josul puzzle-ului. este plina e scame de hartie. Hahahahaha. Eh.


Am decis sa incep cu partea de caramida, care este la baza vitrinei. Avand asa culori frumoase, vii, dar s pentru ca este lucios, am lucrat destul de usor, mai ales ca, am lasat cateva poze neprelucrate (nu le-am facut eu mai luminoase) ca sa va faceti si voi o idee ce lumina chioara pot da 3 becuri eco care teoretic ar trebui sa faca fata unei sufragerii obisnuite.



Incet, incet (in fine nu foarte incet - am gterminat puzzle-ul destul de repede - daca ma uit pe poze, pe 27 ianuarie l-am facutt, seara) am facut partea aceasta din dreapta jos a puzzle-ului si amtrecut la partea din stanga si cea de sus:



Cred ca va dati seama ca Mami abia astepta sa atacam personajele si vitrina. Nu ca eu nu mi-as fi dorit :))). De cand am vazut puzzle-ul aceasta mi-a placut. Are asa o atmosfera cumva... mai linistita, mai luminoasa, mai sigura, ca sa zic asa?! 



Iata ca au aparut, in sfarsit, si cele doua personaje.  Va mai amintiti de cele doua personaje cu un catelus din puzzle-ul Vine trenul in Lionelville ? Intr-un fel, mi se pare ca sunt cam din aceeasi zona.. aceeasi poveste :).


Doar cateva piese ne mai desparteau de final! Cele care formau bradutul impodobit! Cumva, acest puzzle imi dadea impresia ca traieste - e animat. Si iata-l. Gata. Si pregatit pentru a fi inramat.


Ceea ce am si facut - cred ca aceasta a fost penultima rama folosita (da - ultima a fost la Yazakura). Si din pacate nu am mai gasit sa luam (decat la niste preturi ....😱):


Voi inscrie acest puzzle in tabelul acestui an, in clubul gazduit de Mihaela (MNiko) aici, unde puteti vedea si alte puzzle-uri interesante!


Si inchei cu imaginea aceasta atat de dragalasa, in care Rukkusu s-a alaturat personajelor din puzzle si priveste in vitrina minunata - asa mi-ar placea sa am eu o casa , cu geamuri mari de tot in camera mea de bucurie - adica de creatie si cu lucruri dragalase care sa imi bucures sufletul. Si la geam mi-as face un colt de lectura :)))))). 

Ja ne!!







14 comments :

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Beautiful blog

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Beautiful blog

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana Thank you! I am glad you like it!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana it is very nice to read your posts as well.! :)

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Un puzzle de poveste exact cum ai menționat! Îmi place foarte mult. În cât timp l-ai terminat?
O seară frumoasă. Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă nu mult, uite chiar nu m-a uitat dar l-am montat intr-o seara :D
Ma bucur ca iti place :*
Pupici!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu numai ca este o imagine deosebita, dar imi plac mult culorile.
Va sta foarte bine pe perete!
Pupici, Rux! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Da - culorile sunt fantastic de vii -ai senzatia ca acum incep sa se miste personajele :).
Nu prea stiu daca ciar voi agata vreunul dintre ei - poate daca imi fac o casuta :))). Una cu o camera cu geamuri mari. ca in imaginea asta... si cu o camera speciala de lucru:)). Vise - visuri :)).

Pupici cu mult drag :)

MNiko spunea... [Raspunde]

Imaginea mă duce cu gândul la povestile lui Andersen, deși acolo e o fetiță cu mama ei, în minte îmi vine fetița cu chibrituri.
Foarte frumos puzzle.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Este un puzzle minunat ❤️
Rukkusu mai are puțin și scoate "praful magic" din gentuță ca să între în imaginea minunată ❤️
Pupici❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma intreb cum de s-a facut legatura :)! Poate grafica? Sa fie asemanatoare cu cea dintr-o carte cu Fetita cu chibrituri? hmmm... foarte interesant!

Pe mine m-a atras tocmai ideea ca este ceva legat de anii 50. Nu stiu de ce ma simt atrasa de perioada aceea, pana la urma a fost copilaria parintilor si nu a mea :))). Dar intr-un fel ma fascineaza. Mi se pare asa... dragalasa, cumva. Si luminoasa si cumva mai aerisita... :))

Este foarte frumos, intr-adevar. De fiecare data cand il privesc zambesc automat. Si, asa cum am mai zis ---- ah ce as vrea asa o camera cu geamuri mari :))))). Pe cuvant ca as avea si papusi sa pun la el, ca intr-o vitrina :)))

Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza asa-i? :D
E magic!! Cred ca ar putea :O. Oare ne-ar lua putin si pe noi? :D
Va trebui sa o intreb, hehehe!!
Pupici cu drag!

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Cred că ai dreptate, in cartea care o aveam fetita cu chibrituri se uita la o vitrina asemanatoare si era fix în locul fetiței din puzzle. Totul in jur era întunecat, lumina era doar în vitria/fereastră.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko apropo de carti de acest gen - ne vom bucura sa le (re)descoperim anul acesta si pe ele. Abia astept :D

Trimiteți un comentariu