sâmbătă, 1 aprilie 2023

Calendarul si morcovul.

Buna! :)

Luna trecuta am adunat un braaaat de narcise. Stiu ca v-a placut ... asa ca, am zis ca in aprilie, sa repetam aceasta minunata experienta! Asadar, luna aceasta, vom culege..... morcovi! Doar nu degeaba mi-a aparut si pe calendarul acestei luni unul - clar, e providential. Prea mare coincidenta - ca sa numentionez si dunga morcovie de pe casuta din imaginea de fundal! Incepem asdar, astazi, cu... primul morcov! Am rugat o narcisa sa ii predea stafeta:


Spre finalul lunii trecute, am avut marea inspiratie sa ii fac lui Kouki un dar! Pe care il apreciaza atat de mult, incat nici nu se atinge de el... ca s anu il strice, evident. Mai sus, inca nu terminasem frunzulitele. Dar iata-l gata:


Morcovul perfect pentru un catelus care iubeste morcovii foarte mult. Asta in cazul in care va intrebati de ce am ales sa ii fac asa frunzulitele.



Spuneti si voi daca nu arata exact ca un morcov, gata sa fie rontait. Dar Kouki, nu si nu... elnici nu vrea sa il atinga... degeaba i-l ofera Rukkusu, il imbii eu... Este hotarat sa nu il rontaie defel. Dar...


...un lucru cert, doarme cu el. Cu morcovul. Nu stiu exact cum sa inteleg atitudinea lui, domnul-rontaie-morcovi ... Cred ca ii place prea mult cum a iesit. Mai vrea...


Asa ca pana atunci (sau pana or creste morcovii adevarati in gradina / balcon - daca voi reusi sa pun si asa ceva), va las cu o ultima poza facuta azi - cea care este si cap de afis, poza zilei - in compania lui Rukkusu si Martinel (Ursuletul) si a calendarului de luna aceasta, morcovit!


Apropo, va place palariuta lui Rukkusu? Sunt usor confuza... insista sa o poarte... Hmmm. si la origini, nu este deloc ceea ce pare.

Ja ne!

10 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce real pare morcovul! Frunzele sunt asa sa nu se incurce blanosul in ele?
Palarioara lui Rukkusu nu cumva este de fapt a Lidiei? Parca am mai vazut-o pe undeva...

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Pălăriuța lui Rukkusu este frumoasă și îi vine bine! Deși morcovul a ”răsărit” prematur :))), este destul de frumos și sănătos. Felicitări!
Eu am croșetat dovlecei....a și un morcov mic mic...la iepurașul meu semn de carte.
Weekend plăcut. Pupici ❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu a muncit mult cu morcovul pentru Kouki (care poate nu-i place să fie păcălit cu morcov-jucărie...)! Noroc că Rukkusu are și ursulețul cu care să se joace și să se distreze cu personajul din luna aprilie !
Rukkusu pătrează încă căciulița pentru că nu a plecat frigul 👍
Pupici cu drag ❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Cum ai vrea să strice/ronțăie dragul de el asa jucărie minunată croșetată de tine cu toata dragostea? Doar îți arată cât de mult îl apreciază dormind cu el.
Nu știu ce poate fi pălăriuța lui Rukkusu, dar îi stă bine cu ea. Are de ce s-o poarte.
O duminică frumoasa!

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce idee mortala! Un morcov crosetata ♥♥♥ I love it! Este clar ca Kouki nu vrea sa il strice, de aceea nu l-a luat la joaca! ☺
Palaria lui Rukkusu este draguta... nu se vede prea bine, doar ca e rosie ;-)
Te pup.O duminica placuta 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso hihi. Daaa- frunzele am incercat sa le fac de asa maniera incat sa aiba ceva verde, dar sa nu ma trezesc ca le mananca la propriu (are antecedente - am un catel cu urechis i codita mancata... care sa depina marturie... :O)!
😅😂
Nope.. si de fapt, nu este palarie :) la origine :D.
Dar a mai avut-o pe cap in cateva poze- la pliculetele origami :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă si mie mi-a placut cum ii vine pe post de palariuta. Desi nu este :)).
Nu iti zic cat de entuziasmata eram cand il faceam (atat de entuziasmata incat am si uitat sa notez cum l-am lucrat :)))).
Cred ca Kouki a fost chiar suparat cand i l-am bagat sub nas, mai ales ca tocmai ramasesem fara morcovi reali si lui ii plac enorm. Ar rontai non stop.
Dovlecei am pe lista - nu am reusit sa fac. Ce tare ca ai facut tu!! Am facut cred ca morcovei din fetru pentru iepurasii crisetati. Mama ce de lucruri mai faceam pe vremuri :). :D
Ai scris despre ele pe blog? :)
Pup cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza sa stii!!!! Si eu m-am gandit ca la inceput si fugea de morcovul jucarie.. sa nu il vada. Acum am reusit sa il fac sa doarma macar cu el. Cred ca s-a suparat ca nu era adevarat :)))))).
Da - m-am distrat si eu copios cand am vazut ce fila de calendar avem luna asta :))))))))) Cum s-a nimerit...fix cu morcov si mai si rade pe saturate!!
Rukkusu a tot incercat sa va pacaleasca azi in cel putin doua moduri... :D E pusa pe sotii.
Puuup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :* sa stii ca si el di Dodo au fost delicati cu lucrurile pe care le-am facut. Mingea fas-fas insa au rontaiot-o si dupa ce o rontaiau o pupau... :)))
Acum Koukisorul vad ca nu mai fuge chiar asa de morcov.

„Palariuta” va fi demascata foarte curand :D! Dar adevarul este ca ii sta bine :)).
Iti multumesc , pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN haha - asa-i? Sa vezi ce entuziasm am avut cand m-am apucat de proiect... Direct proportional cu refuzul lui categoric:)).
Voiam sa ii fac o jucarie la care sa nu fie probleme gen urechi, coada (dupa cum ziceam si mai sus. mi-a mancat la o jucarie cumparata pentru catel speciala urechile si coada -in sensul ca le-a si inghitit si eliminat ulterior din fericire...).

Sa stii ca atat Dodo, cat si Kouki au manifestat mare grija pentru ce am lucrat :). Chiar m-am bucura cand a venit Koukisor (care a ajuns la noi maricel) si am vazut ca e grijuliu cu lucrurile mele. Nu le strica. Iubitul de el. Ba chiar ii mai arat din ceea ce fac (lucrurile care raman la mine, la restul e regim special) si isi manifesta interesul (sau dezinteresul.. hahahaha - culmea e ca ultimul s-a manifestat la ceva ce facusem pentru el, doar ca acum vad ca s-au mai imprietenit, se tolereaza, ca sa zic asa).

Se vede „palariuta” mai bine in pozele cu pliculete origami (cel din 30 martie).:D

Pupici cu drag! Multumesc :*

Trimiteți un comentariu