sâmbătă, 15 aprilie 2023

Iepurasul Codita (Premiu Provocari Verzi - grupa 2 teme - Pascal)


Buna!

Cand am intrat pe laptop ca sa pregatesc articolul de astazi, am avut o surpriza minunata, pregatita cu drag de prietena: in Jurnalul (310) : o filmare intr-o lume inflorata, de vis, cu ciripit de pasalele vesele pe fundal. Multumesc mult 💖 !!!

Asa ca m-am simtit si mai inspirata, am luat fetele, am luat decorul si..... l-am convocat pe Iepurasul Codita la o sedinta foto:



Iepurasul Codita a fost lucrat cu drag, cu noua mea croseta de 2mm (dar si cu vechea, lipita de Tati, pe unde nu era risc sa fortez manerul). Mi-am luat de curand cateva carticele cu modele amigurumi (ca sa ma rasfat si sa va rasfat si pe voi) din care vreau sa fac diferite modele si sa trimit un strop de bucurie alaturi de ele. Si de suflet.
Pentru ca timpul ca timpul, dar energia este cam cu economie (pana cand vom rezolva cu materia prima, combustibilul), incerc sa creez cu moderatie - adica, atunci cand fac eu modelele mele consum foarte mult :)), cu alte cuvinte si prefer sa imi dozez energia si sa interpretez si creatiii facute de alti artisti.



Acest iepuras a fost creat de Sarah Abbondio si face parte din culegerea Amigurumi Animals (26 tiny creatures for crochet). Am vrut sa imi iau si varianta cu pasari dar, ghinion, nu ajungea la timp la Ralu in timp util (pentru cand a fost ea cu micul H la noi... si apoi a ramas in aer toata povestea.
Desi nu este deloc primul pe care l-am lucrat, este primul despre care cred ca va povestesc - nu si primul pe care il vedeti (e posibil sa fi vazut deja Ursuletul care a ajuns deja la Pompilia). Ceea ce tocmai mi-a dat o idee - sa profit ca inca o parte din mititei nu au placat la casa lor, si va ii invit la o sedinta foto alaturi de Rukkusu, in zilele ce vin.





Pana atunci, sper sa va placa de Iepurasul Codita - am senzatia ca v-am aratat totusi cartea :))) (ah, da -In lucru .. oare ce o sa fie?). Dupa cum spune si titlul, el va fi mica mea bucurie strecurata alaturi de premiul pregatit de Micaela pentru seria doi de provocari verzi (cea care incepe cu  #05 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sa o cunoastem pe Lidie!)

Si deja ma gandesc ce sa pregatesc pentru urmatoarea serie de la PV, dar si pentru Darul de Blog. (Orice sugestie idee este binevenita sa stiti - chiar daca nu reausesc acum, o notez si candva tot pun in aplicare :D).


Va doresc sa aveti sarbatori linistite, fericite si luminoase! Cu pace in suflet cu multa multa sanatate si bucurii!! Paste Fericit!!

Ja ne!! Pe curand :D


12 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

So cute, thanks for your sharing...

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce gasca simpatica pe la tine! parca aveai si morcovei, in caz ca i se face foame lui iepurila!
Sarbatori Pascale pline de bucurii luminoase, draga Rux!
Sanatate si inspiratii tot timpul. Te pup. 😘❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ooo, mă bucur că plimbarea prin grădina mea te-a inspirat și ai realizat aranjamente minunate, imortalizate în fotografii reușite !
Pupici cu drag ❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Sărbători liniștite, luminoase ❤️👍😇

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler thank you, hugs!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Am un morcovel are - al lui Kouki :)) Dormim cu el, dar se pare ca inca nu il tenteaza sa se joace :))))
M-am gandit sa ii fac un morcovel, dar nu avut fir potrivit :))))).Si nici fetru la indemana.
Iti multumesc mult pentru urari!! Doamne Ajuta! Paste fericit!!

Pupici cu drag 🌷

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza exact asa a fost!! Apoi am plimbat si pe Buni si i-a placut tare mult!! Iti multumim :*!!💕

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Sarbatori minunate sa avem toti :*
Paste fericit !! 💟

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Cam târzior vin și eu să îți admir iepurașul, este fooooarte drăgălaș! Îmi place codița lui mare, parcă e Bocanila cu ea!
Paști fericite! 😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Vaiii...ce frumos este iepurașul Codiță!
Mi-am luat și eu de pe Litera o carte cu modele croșetate,a fost la reducere și a avut și transport gratuit.
Abia aștept să văd următoarele tale creații.
Pupici. Să ai un Paște fericit!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da si pe mine m-a distrat :))).
Ma bucur ca iti place. L-am luat azi la cateva poze pentru articolul pe care sper sa reusesc sa il si scriu :))).
Fericit si cu sanatate sa ne fie :*
Pup cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult ca iti place :D :*
Au avut intr-adevar niste oferte frumoase in perioada asta - le-am luat si eu la baieti cateva carticele. Imi amintesc ca vazusem acum mult timp carticica aceea cu floricele, adica mi-a venit in minte coperta. Abia astept sa ne povestesti cum este.
Iti multumesc mult - si eu iti doresc Paste linistit in continuare :*
Azi cred ca voi profita ca e si Mami aici, ca sa aleg ceva si pentru darul de blog - sa vad insa daca tot din cartea acesta, sau ... din alta :D. Vom vedea.
Puuup 🐇

Trimiteți un comentariu