miercuri, 12 aprilie 2023

Miercurea fara cuvinte - Kouki, Oita Somnoroasa si Rukkusu









Episodul 288 de la Miercurea fara cuvinte gazduit pe blogul-poveste Floare de Colt. Joc de imagini, initiat de Carmen.

🌹🌹🌹

Tema: Ieri, Kouki imparte pernuta cu Oita (mea) somnoroasa. Rukkusu ii vede si nu scapa ocazia pentru MFC.
📷 poza zilei cu Rukkusu
📷 poze Kouki si Oita 11.04




🌷🌷🌷
-📷 mai multe episoade 📷- 

10 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Toți trei sunt foarte drăgălași! Oița somnoroasă e realizată de tine?
Happy WW! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă asa-i? M-am topit de drag :))
Nu am facut eu oita. Am luat-o de la Noriel si e adorabila. De mult nu am mai vazut un plus asa dulce si dragalas. Culmea e ca o aveam in wishlist de foarte mult timp pe varianta crem, dar anul trecut am prins-o pe ea la o reducere buna. Materialul este atat de frumos si placut si ea asa de buna de tinut in brate :D. Si nici nu a mirosit a nimic - am avut emotii, pentru ca hainele pe care le cumpar de la ei, in 80% din cazuri, miros a diversele odorizante de ma dispera - pe unele a trebuit sa le spal si de 3 ori si sa le tin o luna afara ca sa iasa. Faza e ca au lucruri foarte faine si calitative pentru copii si.. daca prind reduceri, nu ma pot abtine sa nu le iau cate ceva la baieti. Ok... mi-am luat si mie si i-am luat si lui Mami.. :)).
Te pup!! Happy WW

Suzana spunea... [Raspunde]

Mi s-a facut soooomn! Ce scump montaj ai realizat!
Vad ca oita este gardata de prieteni! Ce frumos!
Pupici, draga Rux! Happy WW!😘❤️

CARMEN spunea... [Raspunde]

Dragul de Kouki, a fost de curand la frizeeie 🥰😍😘💞 ce frumos sta el la pozat, somnorici mic 🥰❤️
Pupici de la Leo si de la mine 😘🐾😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana daaa a fost asa de dragalas cum isi gasise el loc pentru botic p perna oitei, incat nu m-a putut abtine. Am dormit in sufragerie si am luat oita cu noi... si noapte isi pusese boticul fix pe pernuta ei ca sa doarma.. de dimineata iar s-a asezat asa, asa ca am profitat.
A fost si foarte dragut si a asteptat sa o aduc pe Rukkusu si sa le fac poze.
Pupici cu drag! Happy WW

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN draga mea.. frizeria lui sunt eu :)))))). Chiar ma uitam ca mi-a trecut mica rana de la deget, pe care mi-a facut-o forfecuta. O singura data am folosit masina de tuns, la Dodo... Cand ne-am imprietenit cu ea.. el a plecat. Ultima data l-am tuns tot clasic, dragul.
Pe Kouki am vrut sa o incerc cand a venit - pentru ca el are altfel parul, e ondulat, dar nu snuruletm sau cret.. Dar mi s-a parut ca il sperie zgomotul si vibratia... asa ca, stiind ca a fost traumatizat, am incercat sa il protejez. Poate vom mai incerca, in timp - sa vedem.:D
Azi a fost la spa... printre altele i-am taiat si pilit gherutele... Doamne... am un noroc la categoria asta... zici ca nu stiu ce le fac. mai ca imi vine uneori sa ii trimit la dr sa le taie rapid cu clestele ala pe care il foloseste la toti ghearele.. ca daca nu il bibilesc.. .😅. Dar de cand era Dodo mic am preferat sa fac eu acest sport pentru ca... folosesc trusa lui stau eu linistita ca fac tot ce pot sa fie bine.

Si noi ii trimitem imbratisari lui Leo. Mai ales ca Kouki a ascultat cum latra in inregistrarea cu bazinasul si a fost foarte atent.
Va pupam. Happy WW:*

MNiko spunea... [Raspunde]

Ha, am citit pe repede îînainte titlul și înn poze l-am văzut doar pe Kouki și mă întrebam de ce îl faci oiță somnoroasă, când el este așa un dulce. Abia la ultimul rînd din articol, cel cu tema am realizat că e și o pernuță prin pozele alea. Am văzut-o și pe oiță, dar tot la Kouki m-am uitat mai mult.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko hahahaha! Da, ai dreptate, mai ales ca el nu e foarte cret ci ondulat (desi am vazut niste tentative de snurulete pe picioare, hihi). Dodo era un oiț creț :)))) Il mai strigau pe strada mielu uneori :)))).
Oita asta e cel mai simpatic plusat pe care l-am vazut in ultima vreme. Are un material atat de placut si ea este atat de molicica incat, daca o iei in brate, zambesti instant - simti asa o bucurie, nu stiu cum sa descriu :))).
Kouki e un dulce - asa de dragut a fost cum a stat el la poze. Zilele astea il tot pazesc pentru ca s-a scarpinat rau la o ureche - iar au bagat in apa ce a bagat( si mie mi s-au uscat rau mainile) si imediat i s-au uscat si lui labutele si uite asa. Chiar voiam sa vad daca ii pot da cu ceva ulei pe labute (nu esential..ulei hidratant - la mine mergea f bine si cel de floarea soarelui, asa un strop- doar ca in ultima vreme nu am mai avut timp de asa ceva .. haha)

Pup

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Vai, mi-au făcut și mie... invitație la somnic...😃
Pupici cu drag ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza si mie... privind acum pozele, cu norii de afara si oboseala provocata de „mediul” inconjurator.. am o mare pofta de somn :))
Pup cu drag 🌷💗

Trimiteți un comentariu