vineri, 27 iulie 2012

Cutia cu panseluta


copilarim
Buna:)!
Va povesteam luni despre papusica pe care am realizat-o pornind de la avatarul Ramonei pentru Provocarile Verzi. Ei bine, astazi va arat cutia, care, desi bleumarin, este foarte "verde".
A fost cu siguranta unul dintre proiectele mele preferate. Voiam o cutie deosebita - pentru papusica. M-am tot gandit si razgandit pana am vazut o cutiuta care imi tot facea cu ochiul. Si am luat lipiciul de orez din dotare, servetel bleumarn .. si i-am facut o "fata" noua. Textura si felul in care pica lumina mi-au placut atat de mult - sigur voi mai repeta candva experienta. Ca si in cazul acesta - Cutie pentru Belle si suport pentru inel ("verzi")- am aranjat interiorul cu hartie care imita tapetul (aici ar trebui sa adaug o inimioara:P). La exterior am decorat cu markerul meu auriu - ca sa fie in ton cu interiorul. Sistemul de prindere mi-a dat ceva de furca, pana la urma hotarandu-ma sa atasez o funda aurie pe care am "ornat-o" cu o panseluta :D. Prima mea panseluta realizata manual din hartie.
Iata cine se ascunde fericita in cutie:


Si bineinteles, mai multe poze cu vedeta zilei : cutia cu panseluta !! Va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana frumos - maine ne vedem cu un nou episod din Tom si Jerry:)






copilarim

4 comments :

FoamBubbles spunea... [Raspunde]

Ce frumoasa e cutiuta! Imi place ca are un aer vintage cumva, dat de textura si de auriul markerului. Si papusica e superba! Cata rabdare poti sa ai!!

Te imbratisez cu drag! Mi-era dor de tine! (desi... am mai aruncat eu cate un ochi la tine pe blog din cand in cand, chiar nu mi-am facut simtita prezenta)

copilarim spunea... [Raspunde]

@FoamBubbles daaa!! asa mi sa parut si mie ca e asa un pic vintage! si servetelul se aranjase asa fain:D
ma bucur ca iti place papusica;)) acum am incercat un model de la altcineva (e cadou pt mami - oricum nu citeste asa ca nu stric surpriza:D)- e foarte interesanta cu articulatii. o sa ma gandesc si eu cum sa le fac pe ale mele cu articulatii:D

Si eu ma bucur sa te "vad":D!!!! :*

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce-mi placeee cum a iesit,si cum si-a gasit papusica locusor,si cutia cum ai realizat-o...panseluta e una dintre florile mele preferate.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina da sunt suberbe floricelele acestea:D. ma bucur ca iti place!!

Trimiteți un comentariu