joi, 26 iulie 2012

Tatting? Oh, da!! - Red si Hot!

:D - stiti ce inseamna asta? Rasfat!! Oh, da. La un moment dat am avut un concurs -  Iepurasul Copilarim (chiar cum ati vrea sa sarbatorim 1500 de articole pe blog? :P) la care Lacramioara spunea ca ar vrea sa fac un tutorial pe Copilarim  despre tehnica tatting - doar ca Rux nu lucreaza (INCA) asa ceva. (nu are ustensile). Dar!!! Eu o stiu pe Alexandra - care lucreaza foarte frumos si de fiecare data cand apare o creatie noua (eu o vad in reader prima data) ma face sa ma mai apropi un pic de aceasta tehnica pe care sper sa o pot invata .. curand.
La ora la care scriu articolul Mos Ene si-a facut aparitia si nu stiu cat de coerenta voi fi... dar! Sa revenim. Tema lunii la Revista Atelierul este (inca) Red Hot - si am vorbit cu Alexandra  (pe care sigur o stiti - Ghemuletul incalcit) si a realizat un tutorial superb pe care il veti putea citi integral in revista aici:
Eu ii multumesc din nou:D - a fost o colaborare superba:D!!! Mai privesc o data rezultatul (adica cerceii) si ma retrag in lumea viselor frumoase! 

0 comments :

Trimiteți un comentariu