marți, 31 iulie 2012

Layout de iulie


Buna!! S-a mai scris o pagina in povestea grafica a blogului nostru:). Luna aceasta am vrut sa plutim printre nori. Asa ca am facut o fotografie tapetului din camera mea si am trasformat poza in brush - adica stampila. Am mai folosit doua stampilute cu portativ - le-am descoperit in versiunea de adobe photoshop pe care o am instalata pe laptopul meu (n-am mai lucrat de prin 2006 in ea, cred ca am intrat prin 2008, dar atunci nu am lucrat cu brushurile acestea). Asa ca nu mai stiu de unde am descarcat-o:P.
Pe domnisoare le stiti - sunt avatarele noastre realizate Provocari Verzi. Nu am rezistat sa nu le folosesc printre nori... hihi. Ce va urma? Oh, nu stiu inca - luna aceasta a fost atat de cald, incat nu am rezistat mai deloc la laptop... cu atat mai mult sa fac grafica (si da am iar 2 restante.. si imi cer scuze dragelor ca dureaza - sa se racoreasca putin si voi onora asa cum se cuvine promisiunile:P - va multumesc mult ca ma intelegeti!!!).
Sper ca v-a placut fata blogului in luna iulie.... Si ca a adus asa macar o idee de racoare - exact atat cat era necesar ca sa avem o luna a lui cuptor perfecta:D.

0 comments :

Trimiteți un comentariu