miercuri, 11 iulie 2012

Week-end handmade 21-22 iulie 2012

 mergi la Alin Design Events Blog

Tocmai am aflat ca saptamana viitoare se organizeaza Week-end-ul handmade in Pitesti. :) Iata si detaliile daca doriti sa participati in calitate de expozanti, sau vizitatori:

Eveniment: Week-end handmade ~ Expozitie cu vanzare de produse lucrate manual ~
Perioada desfasurare: 21-22 iulie 2012 
Locatia – Pitesti Centru intre magazinul Fortuna si Trivale Shopping Center 
Program – intre orele 10 si 21 
Locurile limitate (maxim 25 ) 

Conditii de participare – produse lucrate manual
Facilitati – se asigura pavilione 3x3 m, 4 locuri sub pavilion (pavilioanele sunt amplasate central, 2 locuri pe o parte si 2 pe cealalta parte) - 1 loc are suprafata de 2,25 mp cu expunere de 1,5 ml. - oferim apa, pahare de unica folosinta, saci menajeri si scrumiere. 
Taxa de participare - 100 lei/loc. 
Contravaloarea taxei se achita anticipat ! 
Detalii plata – cei interesati de participare sunt rugati sa trimita datele de facturare – (numele complet, adresa , nr.telefon si CNP- pentru persoane fizice, sau datele societatii comerciale) – cei selectati vor primi o factura proforma pentru efectuarea platii. Va rugam sa tineti cont de faptul ca evenimentul se desfasoara in aer liber ! Taxa nu se ramburseaza si nici nu poate fi luata in considerare ca avans pentru o viitoare participare, decat in cazul in care organizatorul (SC AlinDesignEvents SRL), anuleaza sau decaleaza data de desfasurare a evenimentului in cauza ! 


2 comments :

Trimiteți un comentariu