sâmbătă, 7 iulie 2012

Tom si Jerry - Muscle Beach Tom

Buna!!
101 !!! Episodul de astazi cu Tom si Jerry - Muscle Beach Tom!:D Acesta a aparut in 7 septembrie1956. Ce spuneti... mergem la mare?:)
Produs si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley.



Tom si Jerry - Muscle Beach Tom

video via  youtube


Rezumat
La plaja se afla mai multi motani care se antreneaza cu greutati pentru a fi in forma :). Jerry se bucura de soare cand, insotit de o domnisoara foarte draguta in costum de baie alb, isi face aparitia Tom (intr-un costum de baie intreg, rosu:P).
Ignorandu-l pe soricel Tom isi aranjeaza lucrurile peste Jerry. Cand intr-un final satul sa fie tinta resturilor de mancare aruncate de motan Jerry se hotaraste sa il confrunte, Tom se foloseste de un balon/pepene pentru a-l trimite pe soricel cat mai departe.
Butch (pesemne pentru ca este negru), unul dintre motanii care se antrenau pe plaja, apare in peisaj pentru a-i face "zile negre" lui Tom in incercarea de a o impresiona pe domnisoara care il insotea. Cei doi motani se intrec in a ridica greutati, danseaza si isi etaleaza muschii sau.. baloane pe post de muschi ... Intr-un final chiar si Jerry simte nevoia sa "ridice greutati"... in fine niste rosii.. ce se intampla? Va las sa aflati singuri:D.

2 comments :

Sara spunea... [Raspunde]

Ha-ha-ha! A fost nostim tare și acest episod!
Mulțumesc! :)
Weekend plăcut!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Sara

ma bucur ca ti-a placut:D!! la fel iti doresc si eu:)

Trimiteți un comentariu