vineri, 6 iulie 2012

Dodo al meu e model:) si concursul de pe CDB!


Marti am avut o mare bucurie... in timp ce masam un Dodo mic si suparat (asa mai avem noi episoade cand ne doare un spatic, sau o labuta..) am citit un articol foarte frumos pe CDB. Intrebarea care este si titlul si practic rezuma foarte bine subiectul acestui articol (haha - formularea mi se trage de la caldura si ma amuza mult prea tare sa mai schimb) este: TU CUMPERI HANDMADE?. Chiar! Nu am apucat sa discutam despre asa ceva insa daca tot veni vorba eu recunosc ca ador obiectele lucrate manual. Pentru ca spun povesti, pentru ca au suflet si . mai ales pentru ca stiu cum se nasc si le pretuiesc cu atat mai mult. Si.. nu, nu de acum 2-3 ani.. ci de cand ma stiu. De exemplu unul dintre cele mai faine cadouri primite de mine este o jucarie din carton cu par (adevarat) realizata de Rha. Este pusa bine (dar nu mai stiu exact in ce cutie, trebuie sa le reiau la mana) si imi este extrem de draga. Si da, am si cumparat si voi mai face acet lucru - pentru ca merita si ne face sa intelegem mai bine valoarea lucrurilor si, necesitatea lor. 
Inca ceva... este normal ca lucrul de mana sa fie mai scump. Si este o capcana sa incercam sa facem comparatie de pret cu ce este in magazine. In plus, mai este un fenomen despre care vreau sa va povestesc: in diverse magazine exista standuri pentru "cadouri". Se gasesc magneti si rame si cosulete si tot felul de obiecte decorative si jucarele etc..Costul lor .. pentru mine exorbitant. Cu toate astea se cumpara de parca ar fi unicat. NU SUNT. 
Dar sa revenim: copilasul cret este un mic model. Si stiu ca e imposibil sa nu smulga macar un zambet .. cu mutrita lui serioasa, sau buclucasa...:). Ah merg sa il smotocesc putin:D.  Dar inainte sa plec vreau sa va atrag atentia ca este un concurs fain, cu premii multe, lucrate cu drag (sper sa reusesc cat de curand sa realizez si eu un premiu pentru un viitor concurs:D) despre care puteti citi mai multe aici: CDB Like and Share.

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ce frumos sta el la poza!!!! mult adevar in tot ce spui. aaaa, stiu ca vei face lucruri minunate. imbratisari calde si multe!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Dodo multumeste:D
si de la mine imbratisari:)!! inca nu stiu ce sa fac... asa ca orice sugestie e binevenita:D

Miruniky spunea... [Raspunde]

Hi! Foarte dragut catelusu! Ma numesc Miruna si ador foarte mult blogul tau! As dori sa facem schimb de link-uri daca esti de acord, bineinteles! Blogul meu este jurnalulmagic.blogspot.com ; eu oricum te voi adauga in blogroll-ul meu!si inca ceva...ai dori sa te inscrii la persoane intersate? mersi mult, anticipat!pupici:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Miruniky buna Miruna:)! Am adaugat link la rubrica "ne plac linkuri"- blogrolul nostru!
Felicitari pentru felicitarea de la cea mai recenta provocare scrapper:P si bafta!!
rux

Trimiteți un comentariu