luni, 23 iulie 2012

Papusa Ramo



copilarim
Buna!!
Va povesteam ieri ( Alina's Kimono Doll ) ca modelul papusii il realizasem mai demult si ca voi reveni cu prima papusica. Ei bine, iat-o!
Papusica este realizata plecand de la avatarul Ramonei desenat de mine pentru Provocari Verzi
Ideea este simpla: m-am gandit ca ar fi amuzant ca la un moment dat sa realizez o colectie pentru cei care indragesc provocarile noastre si sa transform personajele desenate in papusi in cazul nostru. Pana acum am realizat papusa Ramonei (pe care i-am facut-o cadou de ziua ei - in martie, dar a ajuns mai tarziu la ea, asa ca am cateva poze cu domnisoara in cosul cu flori realizat pe mine pentru provocari) - din seria papuselelor de colectie mai mari. Si am mai realizat o papusica mai micuta (seria "chibi").. Pentru mine a fost o adevarata provocare!!
 Si iata originalul desenat si papusica crosetata:



 Mie imi place foatre mult cum a iesit! Abia astept sa prind cateva zile libere ca sa le pot realiza si pe celelalte papusele (trei la numar) din aceasta serie! Evident prototipurile vor ramane la noi, dar daca va dori cineva poate le voi realiza in serie limitata:D.
Cateva detalii: Nu mai stiu ce inaltime are (lol - undeva la 11-15 cm). Ochii sunt brodati in stilul manga/anime (este foarte migalos dar mie imi place mult cum ies). Rochita se poate scoate, la fel si cizmulitele care sunt detasabile. papusica are si lenjerie alba crosetata:D. Si iata povestea ei in imagini:

inainte de plecare - a primit si un accesoriu la gat:)





Maine este o zi speciala pentru mine asa ca ma retrag si va las sa admirati papusica (sper sa va placa si voua:D). 



0 comments :

Trimiteți un comentariu