marți, 6 ianuarie 2015

Kit felicitare IB5 si Christmas Gifts

Buna!
Astazi vreau sa va arat kit-ul de felicitare pregatit pentru  "Impodobim Bradul V". Am folosit o stampiluta digitala realizata de Lia (Liloobox) pe care am castigat-o la o provocare de pe LiaStampz. Fundalul imprimat face parte dintr-un set digital pe care l-am castigat la un concurs organizat de Elena ( Atelierul Elenei ). Am mai folosit carton pentru felicitare, stampilute, perforatare, plic etc. 
Cam asa ar arata felicitarea in viziunea mea:


 Elementele din care este format kit-ul:
Later edit: Felicitarea :D

Pentru ca nu am reusit sa ma inscriu la niciun swap anul trecut, dar mai ales pentru ca imi place tare mult sa fac mici daruri, atat cat imi permite timpul sa lucrez, am incercat sa adaug la fiecare premiu cate ceva in plus:D. 
De data aceasta am optat pentru un colier impletit, o felicitare de Craciun ( am folosit unul dintre bradutii pictati :D) si unul dintre cocorii origami care face parte din proiectul 1000 cocori. :D

2 comments :

Crindal spunea... [Raspunde]

Acum am publicat articolul prin care anunt incheierea sezonului craciunesc :), ultima creatie fiind realizata cu kitul de felicitare. Azi am purtat colierul impletit si din nou am facut senzatie :D Muuultumesc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Crindal L-am vazut:D!! Chiar ma intrebam daca vei colora si/sau decupa pe contur stampiluta sau nu;). Imi place mult varianta ta:D!

Si ma bucur ca iti place colierul :D

pupici!

Trimiteți un comentariu