marți, 12 decembrie 2017

#12. Albumul cu braduti dulci.

Buna!!
In sfarsit s-a oprit pentru un timp zgomotul acela de turbina care sfredeleste creierii.. asa ca profit sa imi pun in ordine gandurile si sa public articolul de azi.  Zgomotul asta ma terorizeaza pe mine zi de zi (de anul trecut din iarna - imi pare rau dar nu il pot sarbatori 😭) si banuiesc ca e de la ceva aeroterma (ca totusi masina de spalat nu merge chiar zi lumina). Si as vrea tare, tare mult.... sa dispara. 😔
Cam la fel de mult cum mi-as dori sa nu imi fi expirat chiar acum abonamentul la inlinkz. Nu am curaj sa intru acum pe provocarile verzi
Daaaaar... azi voiam sa va arat un album foto dragalas pregatit anul trecut pentru prietena mea Oana. Mi-a placut tare mult ideea de a folosi pe post de braduti prajiturele - si cateva dintre desenele de pe hartia imprimata chiar duc cu mici braduti - sau cel putin mie asa mi se parea.
V-am mai povestit ce mult imi place sa fac albume din acestea? Poate la anu' reusesc sa fac iar cateva. Vom vedea.
 


La finalul articolului, dupa celelalte fotografii cu albumul, puteti gasi articolele publicate in aceasta zi in calendarele din anii trecuti, colectia de colinde si pagina cu decoratiuni :).




*

Day 12 in Calendarele Advent 2010-2017 💗:
 



Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!
 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.


 
 
 

2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce idee draguta!
Eu nu mai obisnuiesc sa scot fotografiile oe hartie si deci nu mai am albume foto de vreo 8 ani. Insa asa o coperta frumoasa mi-as inchipui sa aiba agenda pentru poseta.
Te oup. Spor la trwaba si multa imaginatie in continuare 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Nici eu nu am mai reusit sa scot pe hartie poze (desi imi propuneam mereu macar cateva pe an sa am in album...) - de fapt am scos abia anul acesta cateva, cand s-a intamplat cu Do.
Am mari emotii acum ca va trebui sa intru in cd-uri si dvd-uri si cateva scartaiau si nu mai mergeau... :-s
E frumos imprimeul - cred ca ar merge de minune pentru agenda :)
Pupici si multumesc mult !!

Trimiteți un comentariu