sâmbătă, 14 aprilie 2018

Cutia unicornului curcubeu

Acum 100 de ani, in iulie 2015 [ lol 😂] a avut loc in Revista Atelierul concursul Desenează jucăria!. Atunci am oferit atat eu, cat si Oana, cate un premiu personalizat. Fiecare dintre noi a interpretat unul dintre cele doua desene castigatoare, transformandu-l in jucarie. Eu am avut ca tema unicornul curcubeu, desenat de Bianca.
Cand am finalizat jucaria, am realizat si o cutiuta. Am facut intai o sedinta foto alaturi de protagonist [ numai ca nu sunt foarte sigura daca in imagine e prototipul, sau chiar el], apoi am folosit atat fotografia unicornului, cat si desenul Biancai, pentru a personaliza cutia.

Trebuie sa recunosc ca mi-a placut tare mult ideea de a personaliza genul acesta de cutie. Am avut insa ceva emotii la "transport". Din fericire s-au inventat un fel de pernute cu aer care tin pe loc lucrurile si tocmai atunci primise vreo 2-3.


Despre  Unicornul Curcubeu - Prototip  am povestit deja, acum era randul premiului unicorn curcubeu sa pozeze "artistic". Iata-l "spargandu-se in figuri":




Trebuie sa va spun inca doua lucruri dragute:
1. Am doua foldere (doua:P) cu poze de la making-of.  Pentru ca trebuia sa prezint modul de realizare si in Revista Atelierul si nu stiam in ce masura se va vedea daca lucrez cu alb (mi-am pus problema abia cand m-am trezit in fata faptului.. haha - caci pana atunci dansasem valsul entuziasmului.[ Ce sa fac, mi-a placut tare mult tem .] Asadar am documentat realizarea ambilor "cai". Cat de curand le aduc pe-aici!!


2. (am zis doua, da?) Inca de cand a venit prima data Micul N. in vizita a aratat cu degetelul spre .. ceva. Acum eu am intuit ceva de la bun inceput.... Ca nu era vorba de poze... ci de dansul. Varianta noastra are tot cutie transparenta, dar fara "personalizare". Si m-am tot exchivat eu cat am putut, dar in ultima data era mult prea insistent degetelul indreptat spre "Calu?" si uite-asa.. unicornul nostru curcubeu a fost hranit cu cuburi de plastic, plimbat de Bucsa sau Fulger, smotocit si iubit de Micul N.. si oblojit de maica'sa creatoare (adica eu): lipit un ochisor mai bine ca se deslipise banda dublu adeziva (deci pus alta(, indreptat "cornul margelat" si supravegheat mereu ca nu cumva sa scape vreo margea copchilului... :))).
De-astea 🐎.
Pe curand!!

6 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Vreau sa mai fiu si eu "copchil", ca tare mi-ar place un asa unicorn! 😅
Dar tu chiar ai doua maini "drepte" ... unde ai lasat-o pe stanga? 😅 Mai arata-ne ca-mi place ...
Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella Si mie mi-a placut tare mult de cand l-am vazut desenat <3. M-am bucurat asa , in sinea mea, cand a iesit castigator. Desi mi-a parut si foarte rau ca nu am putut atunci sa transformam toate desenele inscrise in acel concurs in jucarii. Dar poate ca am inspirat parintii si nu numai, chiar si pe copii sa se joace si sa incerce sa dea forma desenelor lor.

Am programat deja doua episoade cu povestile celor doi facuti de mine (prototipul si premiul). Poate prin mai sau iunie reusesc sa mai organizez un concurs asemanator:D sau o provocare sa vedem :P

(sunt de fapt stangi dar se dau drept drepte :)))). :D)
Pupici!!!

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Daaaa! Un concurs nou!!!! Imi place unicornul, dar stii deja asta! Te iubesc mult!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DulceaMeAcasa punem ideea la dospit :P. Si eu pe tine :* <3!!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumoooos unicornul tau! Minunat!
E un personaj preferat in jucariile nepotelei noastre! :D
Un weekend placut, draag Rux! Plin de idei deosebite!
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu iti multumesc mult de tot :*!!
Si mie mi-e drag :D.
Si Micului N ii place tare tare mult (micul N care e deja mare... cum trece timpul :P).
Pupici cu drag
rux

Trimiteți un comentariu