marți, 10 aprilie 2018

Felicitare de primavara II - Editia XV, Martisor 2017 -

Buna:)!!
Tare mult imi plac sarbatorile de Paste. Acele momente cand orasul e aproape gol, masini foarte putine, liniste .... AER!! Aer curat. Ahhhh da.
Si azi este tot sarbatoare. A treia zi de Paste. M-am gandit ca ar fi un moment foarte potrivit sa va arat o felicitare inimoasa, ce poate fi folosita si pe post de mini tablou.

Eu am realizat-o pentru felicitarile calatoare de pe provocari verzi.  Deja v-am povestit despre sora ei (-  Felicitare de primavara I - Editia XV, Martisor 2017 -), saptamana trecuta. Si aici am folosit etamina rosie (e tare frumoasa) si am cusut inimioare. Mi-a placut foarte mult modelul - cred ca il voi repeta petru semne de carte. Sa vedem.


Am folosit si o hartie imprimata cu model inimos :). Abia astept sa ”intru din nou in atelier”. Dar pana atunci, am ne revedem cu alte creatii despre care nu am reusit sa va povestesc inca si nu numai :).
Pe curand!! 😋

2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Da ☺ foarte inimoasa felicitarea ta, multumim ♥
Minunata idee! Si mai poate fi folosita si ca semn de carte.
Te pup. Noapte buna! :-*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :D, da merge si ca semn ;).
Imi place mult sa cos din cand in cand pe etamina. De fapt mi-am luat si material pentru o ie... o parte s-a dus pe altceva... ia lui.
Dar nu am apucat sa ma ocup inca de acest vis. Candva i-o veni si lui timpul :D.
Pupici

Trimiteți un comentariu