marți, 17 aprilie 2018

Rochita crosetata pentru Licca Chan


Buna :)
Azi am o invitata tare dragalasa - Pe Licca Liu :). [va trebui sa imi notez numele in carnetel sa nu cumva sa fac vreo greseala ... ca cine stie cu ce pretentii imi vin apoi.. 😔]. Dansa este papusica tiza a lui Mami. Fiecare avem cate o tiza Licca  😋.
Rochita am lucrat-o cu drag pentru papusica Micaelei 💕. Si a ajuns cu bine [ si foarte repede😲, prin posta Romana, in plic... - mai repede decat ar fi ajuns cu un curier... ce pot sa zic.. LUCKY 😳 ].

Firul de acril are o nuanta foarte frumoasa de albastru, poate fi purtata si cu bretelele lasate putin pe mana, si cu ele ridicate. Imi place mult fapul ca isi pastreaza volumul ;))).
Evident ca mi s-a facut dor sa lucrez variatiuni ale modelului de fata (niciodata nu il fac la fel.. hahaha, desi pastrez ideea de baza) - si ma tot gandesc la una pe galben si alta pe portocaliu. Hahahahahaa.

Voua va place sa lucrati hainute pentru papusi? Ar fi interesant si util sa fac mici pdf-uri cu modele? Ma gandeam sa fac pentru pusculita Copilarim, nu de alta dar... la iarna imi expira abonamentul la domenii [ ala care era, ziceau ei, pe viata ] si nah... bate vantu'n pusculite [ aceeasi treaba si la provocariverzi]. Asa ca, prin timpul liber, as putea face lucrusoare care sa aduca bucurie si .. sa sustina si proiectul. Daca vi se pare interesanta ideea, dati-mi de stire. 
Gata, am fugit la treaba.... !
Pe mai tarziu 😉!




6 comments :

Laura spunea... [Raspunde]

Eleganta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura :) multumesc ! Ma bucur mult ca iti place :)

Ella spunea... [Raspunde]

Poti sa crosetezi o 👗 si pentru mine? Eu fac parte din categoria "Barbie" LOL
Zi faina Rux! Pupicios! 😘😘😘

Suzana spunea... [Raspunde]

Tare dragalasa ai reusit-o. Recunosc ca mi-ar placea si o vaza forma asta! :)
Spor la creat, draga Rux! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella :* Haha - sa stii ca am crosetat la un moment dat o "rochita" (Vestuta lui Pocahontas) si chiar un sarafan. :) Ce amintiri... pare atat de departe totul. In alta lume. Haha!
Imbratisari cu mult drag!

ps: sa stii ca primul "croset" notat in agenda, cum imi recuperez din cutii ustensilele, este pentru tine [nu am uitat de "premiu" si sunt curioasa ce va fi pana la urma, ca in asteptare, ma tot sucesc si rasucesc ... hahaha ]

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu Haaaa vai cand ai zis de vaza mi-am amintit de Bunica mea care avea o sticla (cred) imbracata intr-o hainta crosetata de canish alb... adica parca asa era (ca din alea cu cocos si gainusa avea mai toata lumea.... ).
Si imediat m-am dus cu gandul la "hainutele pentru sticlele de lapte" pe care le-am facut la un moment dat.

Trimiteți un comentariu