vineri, 27 aprilie 2018

T: Unicorn curcubeu (premiu)

 
Buna!! :)
Vinerea trecuta am povestit despre  T: Unicorn Curcubeu (prototip). Iata ca azi am calatorit din nou in timp (de data aceasta in 12 septembrie 2015) pentru a reface traseul parcurs de unicornul curcubeu oferit ca premiu. De data aceasta aveam deja un tipar care trecuse cu brio testul. Asadar fotografiile realizate pentru a documenta realizarea acestei jucarii vor veni ca o completare la cele prezentate in articolul precedent. La final am facut si o mica sedinta foto, desigur :).


Dupa ce am decupat toate elementele necesare am inceput sa asamblez (de data aceasta) fiecare jumatate separat si apoi le-am unit, adaugand partea de mijloc. (si codita :D).

Apoi a venit randul umpluturii, si unicornul a inceput sa capete cotur clar:P. Am cusut urechile si copitele si amtrecut la decorarea seii.

O imagine surprinsa de sus, inainte si dupa ce am cusut coama in culorile curcubeului. Se vede destul de bine si elementul de mijloc, cusut la locului lui.

In cele din urma a venit randul ochisorilor mobili - am optat pentru unii ovali. Mi s-au parut mai potriviti pentru unicorn. Dar si pentru .. corn, desigur. Pentru acesta am folosit tot margelute.


De indata ce am terminat asamblarea l-am convocat pe unicorn la o sedinta foto - vezi colajul de mai sus- pozandu-l din patru unghiuri. Hihihi.
Se pare ca i-a placut tare mult, asa ca a doua zi m-am trezit cu el pregatit de inca o sedinta foto, de  data aceasya printre nori si curcubee:



Si am incalecat pe-o sa, si asta a fost povestea sa, a unicornului curcubeu (premiu). Sper sa va fi inspirat si pe voi sa transformati desenele in jucarii. :P
Despre cutia personalizata realizata pentru acest unicorn am scris aici: Cutia unicornului curcubeu.
Pe maine! 🐎


2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

minunat!
saptamana viitoare suntem invitati cu totii (tot familionul) la München, Felix - nepotelul cel mai mare, implineste 14 ani. Vor veni si mamarutele Greta si Emma, insa timp de mestesugit nu este. Cu prima ocazie insa, cand fetele cele mici vor veni la noi, vom face impreuna unicornul-curcubeu. Multumim <3
Pupici, Rux draga. Weekend minunat sa ai!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMENooo stiu ca in Germania nu se spune La multi ani inainte de ziua respectiva, dar o urare tot transmit si eu, de bine si sanatate. :D
Abia astept sa vad ce minunatii veti mesterii <3. Ma bucur mult.
Pupici cu drag!! Multumesc la fel :)

Trimiteți un comentariu