sâmbătă, 5 mai 2018

A saptea Paturica Magica


Pe 24 septembrie am convocat la o sedinta foto paturica numarul 7. Inceputa prin martie anul trecut, a fost lucrata cu drag de Buni (petecut cu petecut) si asamblata cu grija de mine. De data aceasta am optat pentru dreptunghiuri pe "lungime" (cam ca la paturica micului N).

Cand a vazut Ralu ce frumos e materialul cumparat pentru Christian (link la finalul articolului catre patura sase) si-a dorit si ea (inca) una. Eu m-am bucurat (ea si mai mult) pentru ca astfel Buni putea sa lucreze (e un fir prietenos si, desi Buni doar zareste, se poate lucra si pe pipaite). Cred ca lucrul de mana are un efect terapeutic.

Paturica aceasta nu este la fel de mare ca cea facuta pentru Christian, dar este totusi suficient de mare. Fiecare rand are 9 dreptunghiuri. Dar nu imi mai amintesc sigur daca erau 10 sau 11 randuri. La ea am facut si un model, dupa cum se poate observa mai jos.


De jur imprejur  i-am crosetat marginea si am terminat exact la fix, pentru a putea sa o ia cu ea acasa. Stiu ca ii zisesem lui Rha sa imi faca si ea niste poze mai... artistice  asa [ in traducere, niste poze intr-un decor si spatiu mai generos ], dar cred ca a uitat. Bine ca le-am facut pe acestea ;).


Ei bine.. cred ca va fi cazul sa ne mai apucam de o paturica. Micul N e deja maricel, si un mic si mai mic are si el nevoie de paturica lui nu? Asa ca acum ma tot gandesc la combinatii. Cred ca as vrea ceva foarte colorat (trebuie sa vedem ce avem pe stoc ramas .. si sa completam, sau poate ca mai asteptam putin pana vin in vizita dragutii si sa alegem impreuna culorile... desi parca vad ca Rha imi serveste un "alege tu ce vrei"... hmm ).


Pe pagina Paturici Tricotate veti gasi si celelalte povesti impletite cu drag, alaturi de Buni. Iar despre paturica lui Christian, la care am folosit acelasi tip de fir ca si in acest caz, am scris aici: A sasea Paturica Magica.
Maine... muzica si povesti.

PS: Ati primit vreodata flori de castan intr-o zi de joi?? Eu da... si sunt absolut superbe si nu doar albe... Multumesc mult de tot Carmen !!!! 🌺

6 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Wow!What a gorgeous blanket you made!
Love the colors of the yarn!Very beautiful blue shades!
Great work and well done!
Wishing you a lovely weekend! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMIHi :).
Dear Dimi, thank you for your kind wishes and thoughts.
I am really happy you like the blanket. It was a gift my grandma and I did for my sister :).
Hugs :*!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

am admirat paturica ta si mi-am inchipuit cat de moale si calduroasa e, Toate paturile tricotate de tine si Buni sunt superbe. Doamne câte ganduri dragi ati impletit voi doua acolo! cum sa nu ii protejeze pe cei dragi ?!
Tja si admirând fotografiile si citind pasajele, am ajuns la finalul articolului si nu mi-a venit sa cred :-) multumesc mult Rux draga pentru feedback, cata bucurie imi produce faptul ca florile mele te-au bucurat :-)
Te pup. Un weekend minunat în continuare! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMENam oscilat daca sa adaug feedbackkul in articolul de ieri, cel pregatit pentru azi sau cel pregatit pentru maine. Si tocmai amintirea acea plina de caldura a paturicii, din vremurile cand o prindeam peticel cu peticel la un loc, m-au facut sa aleg ziua de azi ;).
Foarte tare m-am bucurat sa descopar florile si mai ales ca te-ai gandit sa imi faci asa o bucurie <3.
Pupici cu drag :*

(ps: la noi acum ploua cu "bulburuci", au fost si cateva tunete si fulgere :P)

coco spunea... [Raspunde]

chiar este magica o astfel de paturica! plina de suflet!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco multumim <3.
Ma bucur de cate ori vb pe skype cu ei si vad si paturica pe fundal ;))) Hihih.
Pupic

Trimiteți un comentariu