joi, 17 mai 2018

Flori si culori " Carti - cu flori si / sau culori. "


Din cand in cand imi place sa stau si sa privesc spre cartile aranjate una peste alta, sus, pe etajera. S-au strans o gramaaaaada in ultimii doi ani (cam spre sfarsitul lui 2016 am inceput sa citesc iar foarte mult - era si timpul, zic :P). Cartea care "mi-a deschis apetitul" cu adevarat a fost Eleganta Ariciului scrisa de Muriel Barbery (ma gandesc sa ii acord la un moment dat atentie pe la Coltul de lectura, pana una alta am adaugat-o si pe ea in repertoar ).

Apoi am deschis laptopul si am dat peste fisierul in care salvasem [ eu cand trimit pachet obisnuiesc sa fac fotografii la continut.. lol ] ce pregatisem pentru o draga prietena de Craciun si... cine-mi zambeste din fotografie? Chiar cartea cu pricina. Am avut o intreaga aventura atunci pentru ca nu reuseam sa o mai gasesc online pe nicaieri. Au insoti-o si doua carticele de colorat (pe care le am si eu... si inca NU le-am inceput.... shame on me!!! Si in poza, langa semnul de carte, apar si doua martisoare inimoase din pluta. :D Nu duse cu pluta, doar din pluta. Hehe..

Pana data viitoare impart cu voi inca o bucurie, cu flori si culori! Pentru ca, daca nu stiati inca...
🌺@Home with Ella gazduieste "Fleur and Color on Wednesday" 🌺


Episodul 13  " Carti - cu flori si / sau culori."  
🌸 Rasfoieste si alte episoade pe Flori si culori - rubrica de miercuri spre joi 🌸

8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Eleganta ariciului! Interesant titlul de carte - sunt curioasa despre ce e vorba. :) Sunt asa de dragalasi aricii! Acum vreo 2-3 saptamani eram cu Miki (catelul) afara, noaptea, si la un moment dat aud ceva ca un fel de suierat si miscari intr-o tufa... Ce sa fie, ce sa fie?! :) Un arici! Deseori, seara, mai ales in perioada de imperechere, intalnesc multi arici in zona. Si tare-i hazlie intalnirea cainelui cu ariciul! Unul latra ca disperatul - dupa ce priveste cu atentie cateva clipe - celalalt isi misca tepii cu gratie si-si vede de drum. :)
Imi place tare mult cum iti ocupi timpul. :) Cred ca "Inspiratie in culori zen" ar putea fi... antrenanta (la colorat). :)
Pluta imi place mult cand e vorba despre martisoare. :)
Zi frumoasa iti doresc, cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana este o carte foarte interesanta. Mie mi -a placut mult. Cand o voi da jos de la cucurigu (probabil in decursul verii cand va trebui sa reorganizez in camera la greu) am sa scriu despre ea la coltul de lectura. Ma gandeam sa povestesc putin si in weekend la Timp pentru tine, dar este exact la baza coloanei si nu am cum sa o.."scot". E periculos. Hahah!
Ce fain ca poti sa ii vezi pe viu <3. Eu am mai vazut veverite pe aici [ dar rar ]. Despre cartile de colorat poate voi putea sa vorbesc. Cred ca cel putin una [ teoretic ] e la indemana. Adica Sper.
Micul N e in vizita si momentan descopar efectele uitate si nebanuite ale febrei musculare generale... Parca as fi dansat toata seara. Ah si ce tarziu e... si maine da trezirea in zori. :O

pupici cu drag <3!!

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!!
The book sounds very interesting!
Like the floral cover! I have a lot of books to read in my Summer holidays !
Now not time left for me ,taking care my 3 grandchildren’s!
Wishing you a lovely day and a happy weekend! Hugs!

Ella spunea... [Raspunde]

Pe mine ma distrat titlul ... "Eleganta ariciului"! Il vezi deja rujat si cu palarie ... oops! era arici nu aricioaica! LOL! La mine în sat este teroare toamna ... Sunt foarte multi arici si cand vor sa traverseze strada... se mai întampla si accidente! Groaznic! O data a trebuit sa stau langa doi arici micuti, cred ca frati, si sa-i traversez strada! Cred ca erau niste strengari care plecasera de acasa! 😅
Hai ca am luat-o din loc! 😅 Si eu am o slabiciune pentru carti, nu de colorat, asa în general ... alea de colorat sunt ale nepotului! 😅
Multumesc de participare, Rux! Sa ai o zi frumoasa!
Pupicios! 😘😘😘

Suzana spunea... [Raspunde]

Am si eu cartea, dar nu am citit-o inca. Imi place cum ai facut aranjamentele pentru poze si cartile zen. Mi-am luat si eu cateva, dar sunt atat de mici spatiile, incat m-am cam departat de ele. Am lucrat prea putin. Pot sa dau vina si pe timp, dar...
Oricum, as vrea sa desenez ceva din ele, macar pentru o postare colorata! O sa caut imagini un pic mai relaxate! :)
Toate cele bune si inspirate, draga Rux! pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI
it is interesting... I liked it a lot.
I wish you to enjoy your time with the little ones. :*
Thank you !! Hugs :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella ce bine ca ai fost acolo sa ai grija de teposi <3. ;))) Si eu am mereu emotii cand vine vorba de animalute... imi amintesc ce incantata am fost cand am descoperit podurile de trecere pentru ele, pe autostrada, in Austria :O <3.
Sa stii ca e chiar faina carte ;)). hihih. Si chiar are ... eleganta ariceasca in ea. Hihi
Eu am si carti de colorat. Mi-am luat cateva. Dar pe cea cu timpul s-ar putea sa o las asa... e frumoasa si necolorata.
Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu sper s aiti placa si tie cartea... Intr-un mod destul de "ciudat", ea a fost un fel de pionier pentru literatura japoneza. ASta pentru ca nu este scrisa de un autor japonez, dar in stil razbate ceva. :).
Am observat si eu ca unele carti de colorat au mania asta a chestiilor foarte mici,,, atat de mici ca nu stii cum sa le umpli :))).
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu