duminică, 6 mai 2018

Suflet Pereche - Akcent -


Buna !
Uitandu-ma pe un cd mai vechi, printre poze, mi-am amintit de cateva coincidente [ cateva =multe ] intamplate prin 2003. De exemplu.... pe 13 martie, de ziua prietenei mele Rox (yup o Rox si o Rux :D) am fost sa filmam un teaser [ si aici as avea o poveste foarte simpatica despre  textul interesant pe care l-am copus pentru ocazia respectiva si ce-am ajuns sa spunem ]. Atunci am ascultat pentru prima oara si piesa care s-a lansat exact de ziua mea [pe 22 martie ] - si care nu e aceasta, de astazi, desigur ci cea de aici. Apoi Simfonia Lalelelor in acel an a picat fix pe 18 aprilie [ ziua lui Adi ] - alta coincidenta, la fel ca faptul ca exact atunci a inceput turneul de promovare a albumului 100bpm.
Poza de mai sus e de la repetitii, de care habar nu aveam ca vor avea loc dar! [ alta coincidenta] Eu stau fix pese drum de locul unde s-a intamplat evenimentul si... Dodo ne-a atras atentia ca sunt ceva miscari prin zona, ca se verifica sunet si microfoane si asta am gasit cand ne-am dus sa vedem ce se intampla.
Am multe amintiri haoiase legate de acea perioada. Am povestit mai demult despre echipa Madness. Si pentru ca albumul s-a lansat pe 9 mai - alte doua zile de nastere-(lol azi suntem in 6;P) am zis sa aleg pentru azi piesa de mai jos:



La concertul acesta am fost alaturi de Iri si ... inainte sa inceapa, eram cumva in spatele scenei. Vorbeam despre una, despre alta, despre site... si la un moment dat nu mai stiu cum a venit vorba despre o piesa despre primul album si cum Adi avea microfonul in mana a cantat in el refrenul care suna asa: "Spune-mi crezi c-as fi in stare sa te insel?". Imediat mi s-a parut ca parca e mai liniste in piata. dar nu am dat atentie pentru ca ne-a indreptat spre locul de unde urma sa vedem si noi concertul.
A doua zi... stateam cu Iri si ne uitam la tv-ul local cand apar imagini de la spectacolul din seara precedenta. Imi iau camera ... ma pregatesc sa inregistrez si din pacate ratez cea mai amuzanta chestie pentru care de fapt am scris eu tot textul acesta care ma amuza doar pe mine.... Imaginati-va, primarul urbei (s-ar putea sa fi auzit de el, pentru ca intre timp a devenit cunoscut si prin restul tarii, dar prefer sa nu il numesc) se lauda de zor cu reusitele lui. Noi doua pe pat "hahaha hihihi". Si la un moment dat graieste omul ceva de cate a facut si cum a promis, ca vedeti ca s-a tinut de cuvant si ca un ecou se aude dinntr-o data "Spune-mi.. crezi c-as fi in stare sa te insel ". Deodata liniste in piata... liniste pe scena. Da, bun... cred ca iar rad singura. Din pacate nu s-a mai difuzat emisiunea si nici nu am gasit de unde sa fac rost de ea (pesemne ca nu a fost apreciat acea chestie). Mai am pe o caseta mica ce am inregistrat cu camera (adica ceva din concert tremurat pentru ca radeam mereu cu Iri de una sau alta si evident, cand nu ne auzim noi comentand si razand, se aude Dodo latrand).... dar chestia aia cu microfonul nu [ deci da, concluzia e ca au cantat live... lol].
Amintiri.

Versuri (via)
I. Eu te-as dori
Tu m-ai iubi
Si un secol zi de zi
L-as trai numai cu tine
Daca-ai fi aici.
M-ai alinta
Te-as adora
Dragostea ce-o port
As imparti-o doar cu tine
Daca-ai fi aici.

Prerefren:
Acum te caut
La intamplare
Oare cand te voi gasi?
Acum te caut
Suflet pereche
Numai tu ma poti iubi.

Refren:
Sunt clipele in care visez
Si noptile in care nu dorm
Stiind ca tu undeva in lume ma astepti.
Sunt soaptele pe care le-aud
Si norii de pe cer care plang
Stiind ca tu undeva in lume ma astepti.

II. Voi fi al tau
Vei fi a mea
Fiecare anotimp il voi numara cu tine
Cand vei fi aici.
Te voi iubi
Ma vei dori
Soarele va rasari zi de zi pentru tine
Cand vei fi aici.

Prerefren
Refren
...
Refren
I....


2 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
I’m having problems translating your post!
I understand that you have fond memories being a teenager and about this beautiful song !I like the music,and the lyrics!A very romantic song!
Thank you for sharing! Wishing you a lovely week!!Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI poor google translate - it is my fault, I write in a very familiar way and ...twisted way (on top of that :P).
The picture is from a rehersal that took place before a concert in my hometown. It was also the first time the songs from the new album hit the stage.
The ocasion was the Tulips Symphony (a Flower Celebration Festival which kind of lost it's true meaning lately... turning into a fair / market.

There are also lots of memories that came back from 2003 :)).

Hugs dear Dimi - I wish you a wonderful Sunday!!!

Trimiteți un comentariu