duminică, 20 mai 2018

TpT - Episodul 04



Buna! 😊
Am reusit sa filmez repede-repede si pentru azi un filmulet cu o Rux cu muc si putin cam ragusita. Sorry.... Nici nu stiu de cand nu am mai fost racita ... asa ca acum am zis sa experimentez ceva [not] muci de la micul N. Asadar suntem Muc cel mic si Muc cel mare - el e acum intr-o scurta plimbarre si eu profit sa incarc filmuletul si sa va salut.
Imi propusesem sa vi-l arat si pe magarus dar in graba am uitat si inca nu am cum edita filmuletele  [ adica sa adaug un nou filmulet undeva la mijlocul celui gata facut - s-a schimbat ceva la youtube si nici nu am timp sa descopar acum, nici dispozitie, sau chef]. Asa ca alta data il voi prezenta si pe el.
In ultimul moment cand imi pregateam recuzita [ adica margelutele, pe Licca, caietul de desen  pe care de fapt scrisesem un fel de generic dar nu l-am mai folosit... etc ] mi-am amintit ca eu am chiar albumul Beautiful World - din al carui turneu v-am aratat ieri piesa 5x10. My precious... ca tare greu a ajuns la mine :))))).
Pe data viitoare.

💙💗💚💛💜
Iata cel de-al patrulea episod din Timp pentru Tine!!


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
siiii
Ne vedem duminca viitoare, cu un nou episod  !!!
 💜💛💚💗💙
 
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕

2 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
I really enjoyed your beautiful video!
You are so sweet! Good luck to your YouTube channel!
Wishing you a lovely new week! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you :) <3!
I wish you all the same :* !!!
Hugs :*!

Trimiteți un comentariu