duminică, 10 iunie 2018

TpT - Episodul 07


Buna! 😊
O noua zi a soarelui a venit [ SUNDAY = 🌞ziua]!! Si iata-ma-s, cu generic tiparit pe hartie, telefon agatat intr-un suport improvizat, pe trepied si... cu retrospectiva saptamanii [ sper de data asta sa nu uit nimic]. Tragem aer in piept, pornim filmarea [ apropo... sa nu uit sa ma uit la setari - data trecuta filmarea nu avea decat 1 giga... 😱 ---- am uitat 😏]. Provocarea de azi este sa incerc sa va arat la final si tabloul.... daca am reusit, urmeaza sa descoperiti urmarind filmuletul.
In rest? Toate bune - cald afara, mai o ploaie, am intrat pe format de vacanta de vara si tot ce imi doresc este sa stau si sa citesc cocotata pe vreo margine de fotoliu, in pat... si visand desigur la pervazul geamului din camera mea, ocupat pe-o parte cu orhidee si pe alta cu mici decoratiuni ce-mi inveselesc camera. Deh... poate cand intru'n jungla din balcon imi aloc cateva ore de cocotat pe pervaz si citit la inaltime, ca pe vremuri. Sau nu.... Important este sa intru'n jungla. Nu de alta dar imi ajunge rosia pana in tavan si de celelalte flori nici nu mai spun. 😵

💙💗💚💛💜
Dupa ce mi-a cazut sigla in spate / cap in primele incercari de a filma, iata am reusit sa termin si episodul de astazi - al saptelea din Timp pentru Tine!!


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
siiii
Ne vedem duminca viitoare, cu un nou episod  !!!

 💜💛💚💗💙
 
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).

Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕

8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Aha! :) Si mie-mi place A-ha! (nu am CD sau caseta, da-mi place muzica trupei). :) Prima caseta (si singura) pe care am cumparat-o eu a fost pentru sora mea: un album al lui Elvis (am cumparat-o in Polonia, in 1985 - la noi nu erau); cele mai multe casete/CD-uri le-am primit cadou sau le-am castigat pe la fel de fel de concursuri marunte, locale. :)
Mi-a placut retrospectiva saptamanii! Papusile sunt superbe - toate (da, stiu, ma... citez) :)
*
Ziua Soarelui azi? :) A fost pana la pranz, aici - acum ploua si ploua, mai mult, mai putin, a tunat, a batut vantul... si Miki (catelusa) s-a pitulat sub masa - nici mancare nu-i trebuie, si ea e o "hamesita". :)
Iti doresc sa ai o zi minunata! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana prima caseta pe care am cumparat-o eu [ si la mine tot asa merge treaba, cu primit :D deobicei ] a fost o compilatie cu colinde de Craciun ... mi-amintesc si acum cat am fost de "mandra" de achizitie. ca sa o ascultam toti de Sarbatori. Si primul cd cumparat de mine din bursa primita in liceu [ am o poveste aici.... cum am luat eu bursa in fiecare an si am aflat abia intr-a 12a ], a fost Savage Garden - din Brasov, dintr-un magazin care se afla in Piata Sfatului. ;)).
In general imi inregistram muzica pe caseta, de la radio [un fel de mostenire de la generatia dinaintea mea.. hahahahaha - si apropo de asta, cand eram eu foarte-foarte mica l-am vazut pe Tati cand repara o caseta; m-am uimit peste ani cand mi-am amintit exact ce trebuie sa fac si am aplicat si eu metoda cu succes... ce vremuri ].

Ma bucur mult ca ti-a placut episodul de azi. :D Si mie imi e drag sa fac filmuletele acestea :). Le mai aduc pe fete... ma gandesc despre cine sa va povestesc in saptamana care vine.

Ziua soarelui s-a cam innorat si la noi. Se preconizeaza ceva ploi (sper, ca a fost destul de cald afara.. m-am topit - am fost sa plantez rosia.. sper sa se prinda :-s).
Cunosc si eu un mancacios care atunci cand era furtuna serioasa nu stia pe unde sa se bage si evident eu trebuia sa il scot... mai cu tras de coada [ doar cat sa il fac sa dea in marsarier, nu iti imagina altceva ] :)), in situatii disperate, mai cu bagat langa el pe sub pat. De-astea :))

Pupici si o duminica frumoasa si linistita in continuare <3!!

Ella spunea... [Raspunde]

Mie imi place Queen si desigur Freddie Mercury. Am foarte multe CD-uri si chiar filmulete cu viata si activitatea lui.
Sincera sa fiu ma impresionat mai mult acea haina agatata de dulap decat tabloul ... LOL Si ala e fain, dar haina ...♥
Duminica placuta!
Pupicios! 😘😘😘

coco spunea... [Raspunde]

io ca Ella... ce chestie... si nu ne-am vorbit :)
duminica placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella omg... si care speram sa nu se observe foarte bine scaparea in decor :))))). "Haina" e rochita pe care i-am facut-o eu cadou lui Mami acum doi ani :). Si mie imi place tare mult - o gazduiesc la mine in camera :)))).

Queen - superb. <3 Cred ca arata minunat colectia ta!! :D Si sunt sigura ca sunt lucruri foarte interesante. Apropo - am vazut ca va aparea un film inspirat de Freddie si activitatea sa.. cred ca Bohemiam Rapsody (da asa se numeste ca am verificat). Sunt curioasa cum va fi!

Multumesc mult :*
Pupic :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco haha pot sa sper ca e vorba de Queen? Sau ... e vorba de iesirea in decor ? :))))))
Pupici

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Este prima oară când descopăr filmarea ta !
Mi-au plăcut şi am cumpărat casete,
cd-uri, dvd-uri...regret dar nu știu formația A-ha - Dar cănd voi ieşi din perioada de doliu, voi ascultă muzica lor !
O seară plăcută ! pupic !

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :* - ma bucur ca ai descoperit filmuletul :). Voi incerca sa fac o retrospectiva in fiecare saptamana, duminica. E ca si cum as fi mai aproape de cei voi, cei care treceti pragul lumii mele virtuale :).

A-ha au piese absolut superbe, da... E mai bine sa le asculti putin mai incolo.. cred. Nu neaparat din cauza perioadei [ cand bunicul meu ne-a parasit, pe mine muzica m-a ridicat... culmea este, stiu ca am mai povestit, ca ma tot rugam sa gasesc acea fericire care il tine pe om in viata.. care te face sa te simti viu.. si sunt sigura ca el mi-a trimis muzica aceea care de atunci mi-a fost suport, mereu ], ci pentru ca A-ha au unele piese destul de cum sa zic (nu e cazul celei de fata) sensibile?
Dar cand vei dori sa ii descoperi, imi poti scrie si povestim despre discografie, cu drag!!
Bine, imi poti scrie oricum, daca iti doresti :D. Eu ma bucur.

Pupici :*

Trimiteți un comentariu