duminică, 17 iunie 2018

TpT - Episodul 08

 

Buna! 😍
Am inceput saptamana in forta, intrebandu-ma: "Bun... despre ce scriu eu saptamana asta?" 😂😂😂😂😂. In timp ce ma uitam dupa "inspiratie", mi-a atras atentia Yuki a mea, ce se uita cam stramb (din cauza pozitiei) la mine. Si daca tot am zis ca scriu despre ea, m-am gandit sa o aduc si pe prima Yuki in discutie. Zis si facut.... am  pregatit making of-ul 2 si apoi am realizat ca am undeva si poze cu ea inainte sa o trimit, dupa ce a fost gata. Deci va mai urma un episod candva.
Marti am pus intrebari "culinare" in balanta. Pentru miercuri am (re)gasit intamplator (in timp ce cautam cu totul altceva) un colt plin de poezie si am profitat din plin ca sa vi-l arat si voua. Joi Yuki no Hana a interpretat rolul principal, iar vineri am pregatit [ in sfarsit 😊 ] una dintre cele piesele care insistau sa fie prezente pe blog. In cele din urma, ieri (mi-)am adresat o invitatie la "colorat". Semne de carte.
Si iata cum s-a mai "scris" o saptamana din vara ...

💙💗💚💛💜
In cel de-al optutelea episod din Timp pentru Tine va povestesc si despre jocul meu preferat.. "ghiceste vocea" [ daca nu uit 😦 - e foarte posibil, trebuie sa ma asigur ca nu imi mai pica "genericul" in cap / pe spate ]:


Nu am uitat sa povestesc despre joculet, dar trebuie sa recunosc ca sunt cu energia cam pe zero...si dupa mai multe incercari esuate lamentabil... asta a iesit.

Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
siiii
Ne vedem duminca viitoare, cu un nou episod  !!!
 💜💛💚💗💙
 
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).

Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

imi place mult serialul tau si te vad ca pe o crainica de televiziune, o moderatoare de emisiuni pentru copii- ai mult talent si în plus, o voce calda, foarte placuta.
Multumim pentru clipa de buna-dispozitie daruita!
O duminica seara placuta! pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur tare mult <3. Iti multumesc - chiar daca azi am fost ca in piesa aceea de la BSB "My battery is low.. gtg" :))). La un moment dat nu imi mai gaseam cuvintele. Am inregistrat de dimineata o varianta de 28 de minute :))). Doar ca nu am cu ce edita ca sa o scurtez. Cred ca, macar din pdv al energiei, stateam ceva mai bine .. haha.
Sper ca seman cu o "crainica" de pe vremuri.. :)))).
Pupici cu drag!!! <3

Diana spunea... [Raspunde]

Yuki no Hana si... Dodo no Yuki = Dodo de zapada (arata mititelul ca un fulg de nea) <3 Sper ca n-am scris cine stie ce bazaconie (in japoneza) :)
Multumesc, tinerete, pentru minutele de bucurie! <3
Vazandu-le filmate imi dau seama - clar - de marimea diferita a papusilor. Stii ca mi-a placut Arashi. :)
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ohhh.. japoneza are o structura gramaticala foarte interesanta. Dupa cum spuneam (sa-mi fie rusina) iar sunt in pauza... dar asta e o regula pe care am retinut-o datorita unui titlu de piesa: Natsu no Namae = Numele Verii. Deci practic Natsu = vara, no =al, Namae = nume. Mot a mot zapada lui Dodo. Si putem traduce si ca Dodo de zapada :D. Perfect !! ;) :*
Promit sa le mai aduc pentru a face diferenta intre ele la TPT :). Am inca la indemana papuselele si jucariile cu care m-am jucat cu micul N. Cand vorbim pe skype mi le cere :))).

Cu mult drag <3!! Imbratisari si pupici :*!!!

ps: ma bucur mult!!

Trimiteți un comentariu