miercuri, 2 decembrie 2020

Calendar Advent: Grausorul de 2020

 

Bunaaaa!

In sfarsit în fata laptopului. Yey! Abia asteptam să completez a doua fila a calendarului din acest an. Cel cu numarul 11. Woooooow! Nu va puteti imagina cat de mult mi-a lipsit. Serios. Dar o sa va povestesc eu despre ce a mai fost, de cand nu ne-am vazut, candva - deocamdata e prea recent si, inca nu mi-a trecut 😂😂😂😅.

Imi propusesem sa adaug in fiecare fila, exact desenul propus in aplicatia de telefon pentru ziua respectiva. Dar ca sa vezi minune: azi erau doi pesti. Nah, nu zic, draguti - o sa ii colorez si pe ei, dar totusi. Asa ca am cautat prin oferta lor un desen potrivit si l-am colorat cu mare bucurie.

Daca in ultimii doi ani am dat greș lamentabil cu experimentele mele cu arpacaș și secara (da... si anul trecut a fost esec), anul acesta am avut in sfârsit grau. Si am pus luni, la incoltit, grâu. Nu am pus foarte mult (am o punguta, dar am zis ca mai bine incerc sa il pun la incoltit, ca sa il mananc, pe acela.. hahahaha) și acum il tot urmăresc.

De luni si pana azi, nu am observat schimbari (in alti ani deja „dadea coltul”, hmmm - ce e drept puneam mai din belsug, acum o fi mai timid). Dar voi incerca (sper sa nu ma iau cu alte treburi si sa uit) sa ii documentez evolutia! Hehe. Si va tin la curent.

Voi ati pus grau? Chiar - pregatiti grau incoltit ca sa il mancati cu miere? Mie imi faceau bunicii mei portii si mi le trimiteau prin parinti. Este foarte bun. Nu doar la gust, ci si ca remediu. Cel putin, la mine a fost singurul lucru care atunci a functionat cu adevarat. 

Mi-e dor de bunici. Nu doar ca sa imi faca grau incoltit cu miere. Dar mi-e tare, tare dor.

Apropo de bunici. Gata, am trimis in vacanta familia de ne-a bantuit blogul vreo doua luni de zile. Azi pe la sase am reusit sa inscriu si ultimul articol in patforma: Provocarea Crăciunească a familiei Sâbî. El era gata de cand a fost programat, dar am mai avut ceva de bibilit si abia azi noapte am gasit timp - oricum a fost draguuuuut! Mi-a placut tema si am facut si un joc.  

Pfiu!! Iata ca a trecut si a doua zi din decembrie. Nu-mi vine sa cred .... deja. Eh, partea buna e ca suntem ceva mai aproape de Mos Nicolae (hihihihih).

Bun, acum mai am de adaugat pomelnicul de sfarsit, de completat listele si adaugat link in colectie si gata. Am timp sa fac si cateva vizite pe la voi - ce mi-a lipsit!

(ma rasfat!! :P) 

Va puuup!!

Pe maine! (si asta mi-a lipsit!)

🌲
Ziua 02 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:
 

 
Linkuri directe:
🎄 02.  Copilarim Advent - calendar 2 decembrie
( Colind "Frosty the Snowman" si desenul din 1954)
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Am mancat grau incoltit, cu miere. La un moment dat facea o prietena, si mereu imi dadea si mie.
Grau la incoltit am pus foarte des - in ultimii ani o faceam regulat: il manca Pufitica (motanelul care a plecat in raiul pisicilor la inceputul anului trecut) Pentru Johnny, motanelul pe care-l mai avem, nu mai punem pentru ca... nu stie sa-l manance! Il trage ca disperatul, daca e in cutiuta si/sau se ineaca incercand sa manance firele! :) Dragul de el!

E tare faina aplicatia aceasta cu desene de colorat!

Sufletul senin sa-ti fie, draga mea Rux!
Ai muncit de numa'-numa' la SB si iti doresc sa fii pe podium! Abia astept finalul-final! Pupici! <3

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Ce dragut e si desenul numarul 2 😍
Eu nu am pus grau la incoltit dar am pus busuioc :)
Pupici 🤗

Stef Rof spunea... [Raspunde]

N-am mai pus grâu la încolțit cam de mult. Timpul nu îmi mai permite, așa că, poate cu altă ocazie pentru că chiar este sănătos..
Superbe și ținutele din provocările de la SB.!
O seară frumoasă îți doresc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa-i ca e bun? N-am mai mancat din 2000... sau ceva de gen oricum.
De pus la incoltit, in ultimii ani nu am mai avut. Nici nu mai stiu cand a fost ultima data - probabil inainte sa plece Dodo.
Raportez, un bobic mic, a scos un firicel curios. Si alti doi bobici, radacinute ... :))))

Sa sti ca este - intr-una din pagini am sa va las si voua linkul (trebuie sa mi-l trimit de pe tel .. haha - ah stiu, cred ca la final, cand adun toate articolele la un loc si fac mozaicul. (sper sa nu uit! :O)

Multumesc mult - sa-mi fie, ca mi-ar prinde bine :D

Pe podium cam greu, dar sunt finalista si nu as fi reusit daca nu aveam sustinere si ajutor! Au fost cateva probe tare incomode, sau grele, dar despre asta voi scrie impresii mai incolo, spre finele anului :P
(ultima nota cred ca pe 9 se da... si apoi astept si eu sa aflu cum primim diplomele, premiile.. si voi povesti din culise).

Puuuuupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela Gh mai.. acum sigur se prinde busuiocul. Nu cum am patit eu cu secara. Hai, cu arpacasul sau orezul inteleg. Dar secara. Ma asteptam sa nu ma dezamageasca. :))))))
Azi am colorat unul asa simpatic :))). O sa il pun cu cantec. Hm hai ca poate il fac pentru maine... hahaha.
Pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof pai nu l-am pus sa il mananc. Adica nu pe asta. Ci doar asa, sa vedem cum incolteste creste.. daca va fi belsug... Ma rog eu il pun ca imi place, asta cu belsugul....

Iti trebuie doar f putin timp sa verifici sa nu ramana pe uscat. :D
Merci - si eu tie!

Trimiteți un comentariu