luni, 21 noiembrie 2022

Impodobim Bradul XIII


Buna!!!
Iata-ne ajunsi si pe 21 noiembrie - o zi cu o semnificatie aparte, pentru mine. Acum 20 de ani intra in viata mea un baietel cret, ai carui ochi caprui se faceau verzi la blitz. I-am pus numele de Dodo si de la 2 luni jumatate, cat avea atunci cand Ralu l-a luat si cand l-am primit in bratele mele, intr-o seara de joi, a fost baietelul meu pe pamant timp de 14 ani, 7 luni si trei zile, aici, pe pamant. De cand a plecat il port in suflet.... V-am spus deja, ca am aflat ca numele lui inseamna iubit. Cum s-a potrivit!
M-am hotarat ca astazi, cand ar fi implinit 20 de ani (ce baiat mare, haha) sa dau startul editiei cu numarul 13 de impodobit bradul. Si 13 este un numar foarte norocos pentru noi, caci pe 13 a venit acasa baietelul mai mic si mai ondulat, nespus de iubit si dragalas - Kouki, speranta noastra luminoasa (in traducere).



Asadar!!!! Pregatiti? Pentru ca eu, abia astept. Inainte sa continui insa, doua lucruri mai am de zis! 
1. Nu uitati ca anul acesta Impodobim (si) Bradul anului trecut XII pana pe 30 (inclusiv) noiembrie, pe tema vintage.
2. Am creat acest bradut din crengi si crengute (de la bradutul nostru de anul trecut, un varf de brad din fostul gard viu de la bunici din gradina, actuala padurice.. asa mari au crescut) si cu gandul la provocarea creativa MdN7 - parte a Calendarelor recreative 2022 .
Imi doream de mult sa fac un astfel de bradut - am folosit fix crengi si crengute din brad, pastrat pentru astfel de proiecte (ce ma bucur ca in sfarsit macar una dintre idei a prins forma). Am legat crengutele intre ele - m-am ajutat ici colo de o croseta ca sa trag firele. Am folosit fire ramase de pe la proiecte (diverse culori) pentru a decora la final. Pentru a prinde crengutele insa m-am ajutat de niste fire pe care le taiasem pentru a face parul la ingereasii marturii de la nunta lui Ralu. (Marturii Ingerasi II). Pentru trunchi - am gasit o bucatica de sfoara pe care o folosisem ca sa se hidrateze bradutul :)) si ochii i-am facut pe niste cerculete adezive, pentru ca nu am gasit ochisorii mobili, nicaieri (se pare ca am ramas fara... ).



Acum, mie imi e drag, ca e al meu... :)). Si a iesit exact asa cum imi doream, pentru ca e in tema concursului nostru anual, traditional... si mult asteptat, ce putin de catre mine :D.

  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

🎅 Tema  concursului creativ Impodobim Bradul XIII - bradul anului 2022este: 🎎Dragalas🎎
Ideea este sa cream ceva foarte dragalas pentru bradul nostru, in acest an. Ceva care sa ne faca sa aplaudam spontan, cu un zambet larg pe fata si sa ne bucuram ca in copilarie.

🎅 Cerinte: 
Fiecare participant poate inscrie in concurs  o decoratiune / un ornament  sau un set pe tema data. 
Pentru galeria de creatii si intrarea in concurs puteti inscrie o fotografie realizata pe orice fundal vreti voi :).  
Pentru ca vrem sa impodobim bradul virtual impreuna, va rugam sa ne trimiteti (daca este posibil) si o fotografie realizata pe un fundal neutru (de preferinta alb) pe adresa de mail (copilarim[@]gmail[.]com - nu uitati sa renuntati la paranteze cand ne scrieti :P). 
❗Puteti trimite fotografia pentru Bradul virtual (deci cea pe fundal neutru) cel tarziu pana pe 20 decembrie (23:00). Multumim :)!!
🎅 Durata: 21 noiembrie - 11 decembrie (23:55)

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Premii:
🎉Toti participantii primesc câte o felicitare digitala si diploma de participare pe adresa de mail. Eu si Rukkusu ne vom stradui sa le realizam cu ajutorul fotografiilor, mai ales, pentru ca nu stiu in ce masura tableta mea grafica ma va putea ajuta, in acest punct.




🎉Prin tragere la sorti: o surpriza dragalasa creata in stilul amigurumi, cu mult drag, insotita de o felicitare.




Premiile vor fi publicate incepand cu 1 decembrie pe blog, asa ca va invit sa urmariti articolele din Calendarul Advent (pentru a le descoperi :). Pe masura ce vor fi publicate voi actualiza si acest articol. La fel si in cazul felicitarii digitale si a diplomei. 
Premiile fizice vor fi trimise cândva dupa 11 decembrie si pana in 15, ca sa ajunga la timp (impreuna cu celelalte pe care le mai am de trimis - si uite asa sper eu sa mai bifez inca ceva pe lunga lista si sa mai .... „rup un cer vicios in care ma tot invarteam fara scapare„), prin serviciul de curierat (asa ca va trebui o adresa din Romania)😅.

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Inscriere:
Pana pe 11 decembrie 23:55 puteti sa va inscrieti creatiile in tabelul de mai jos (daca nu aveti blog, imi puteti trimite pe adresa de mail).



🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Galerie lucrari participante (Actualizare - 14 decembrie 2022): 

Blogul Dănuței: Împodobim bradul XIII 

Explorator prin viata: Fulg de nea drăgălaș - Împodobim bradul virtual cu Rux ( editia XIII) 

Dreamland: Tontonel cu clopoțel 

Kundalini: Spiridusul suparat. Impodobim bradul 

Floare de colt (2): Impodobim bradul 2022 - Un globulet cu ochi... 

clubul fanteziei: Globuleț drăgălaș ;)

clubul fanteziei: Globuleț :)


🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Castigator (Actualizare -14 decembrie 2022):


Astazi l-am convocat pe domnul Random sa ma ajute :))! Si 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 
Premiul va pleca spre Pompilia! 📦 🎉
Felicitari!! 💟
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Va las inca trei poze cu bradutul meu dragalas, alaturi de Rukkusu si va asteptam cu drag sa impodobim bradutul virtual, impreuna.




Pe maine!



8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Acesta e un ornament care m-a facut sa zambesc instantaneu! 😊 E frumos!
Foarte expresivi ochisorii! Si-mi plac decoratiunile lui!
Sa fiti sanatosi si voiosi si sa aveti timp de joaca! 😊
Pupici! ❤

P.S. Am "rezolvat" vintage-ul 😊 Acum am trei postari de facut - mai ramane sa le duc la capat: poze, text, editare etc.. :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ce ma bucur ca iti place!!!! :*
Mi l-am pus in fata tv-ului si ma uit pe furis la el :D. Pentru mine e special, inca nu imi vine ca am reusit sa il fac si o aud pe Buni cum ma incuraja ea draga de pe margine :))). Mai ales cand se frangeau crengutele :)))).

Iti multumim si iti intoarcem gandul bun si urarea!!! :*

Ma bucur tare mult de veste si tin pumnii sa fie cooperanta tastatura (spune-i ca exista oricand si optiunea transformatii tastaturilor in decoratiuni :)) hahaha poate isi revizuieste un pic atitudinea.

Pup pup !!! (si abia astept sa vad ce ai facut :D)

MNiko spunea... [Raspunde]

Intr-adevăr, foarte drăgălaș brăduțul, te face să zâmbețti căontinuu, cum zicea Diana. Ți îmmi pace acest stil de postare în care ai îmbinat provocarea ta 365 zile cu Rukkusu, cu participarea la Materiale din natură și cu anunțarea concursului tău de împodobit bradul.
Rukkusu pare foarte fericită de ornamentul tău. Se simte în postarea bucruia de a-l realiza. Felicitări.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko am fost contra cronometru :)))). Dupa ce am terminat mi-a luat cam o ora sa imi regasesc ritmul pentru ca pe de o parte imi venea sa ma apuc de toate proiectele pamentului si pe de alta stateam pe canapea fara vlaga :)))))). Hahaha
Ma bucur mult ca iti place bradutul - si ma bucur ca a iesit, ca sa fiu sincera la un moment dat nu am crezut ca reusesc sa il termin. :)
Rukkusu o sa tot fie in fiecare zi aici - e oarecum colacelul meu de siguranta. Iar concursul trebuia sa inceapa ieri din mai multe motive :).
A fost o combinatie fericita - si faptul ca am putut sa particip si ieri cu crengute a dus la acest proiect de suflet dragalas. Sa stii ca si pe mine ma face sa zambesc de cate ori il privesc :D
Multumesc :D

Suzana spunea... [Raspunde]

Bradutul mi-a facut cu ochiul... Eu asa am vazut!
Haios! Imi place! Iar Rukkusu cred ca se joaca, mai ales cand
nu te uiti tu!
Pupici si seara frumoasa, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Haha, asa e facut? Ghidusul! Ma bucur mult ca iti place - si mie imi aduce bucurie cand il privesc :).
Si eu cred ca se joaca si ii spune poezii :D
Pupici cu drag :*!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Oho, câtă imaginație trebuie să ai ca să realizezi un așa de dulcic brăduț din acele materiale...felicitări 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza nu mi-l imaginam chiar asa (era undeva de o perfectiune, la milimetru) dar asa a vrut sa iasa :))). Are personalitate.
Iti multumesc mult!
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu