luni, 13 februarie 2012

for a special.. Valentina!

http://copilarim.blogspot.com/
Hello!!
Afara ninge... e minunat. In seara asta am inotat putin alaturi de Dodo care efectiv sarea si facea scufundari cu botul in zapada... In spatele blocului unde iesim noi s-au facut nameti mari-mari... n-am putut merge foarte mult din cauza mea - zilele astea am fost cam obosita. Tocmai acum:((((( - tare as fi avut chef sa alerg prin zapada asta minunata si sa o vantur pe toata la pamant alaturi de Dodo.. Dar asa ne-am rezumat in a strica putin fata cea alba si cernuta pe o mica portiune... mult prea mica. Si nici macar nu era ger... Ehhhhh, asta e.
Acum usuc o chestie mica si creata si udaaaaa- uda:P, dar tare dulce, care s-a cuibarit in bratele mele  (♥). Pana una alta, maine este Sf Valentin si am facut si eu o felicitare pentru o special Valentina (:D) - felicitare care va ajunge ceva mai tarziu la destinatie...


Am folosit si unul dintre pattern-urile din setul FEM creat de Elena pentru "Printeaza si creaza - Ianuarie"(pentru inimioara din centru - imi ramasese de cand am creat semnul de carte - si iata i-am gasit locusorul).


Cu aceasta ocazie am realizat si un mic tutorial despre cum va puteti realiza "stampilute" fara xerox, imprimanta, tus... pe stil vechi:P. Acum daca va iti aceste randuri, cred ca destinatara felicitarii isi va da seama ca este vorba despre ea... sau?:P.


Si o ultima poza de mai sus cu blitz - din pacate am terminat de lucrat cand nu mai era lumina naturala si nu se vede foarte bine felicitare.. O voi inscrie si la provocarea 10 -For your Valentine de pe LiaStampz.

6 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Foarte simpatica felicitarea!Pupici.

copilarim spunea... [Raspunde]

:D ma bucur ca iti place:D
:*

Gianina spunea... [Raspunde]

Frumoasa si haioasa!

copilarim spunea... [Raspunde]

merci:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Vreau sa ma cheme ...Valentina :)). E atat de gingasa felicitarea!!! Fetita e decupata si lipita, asa-i? Expresia ei imi spune ca e la prima dragoste >:D<

copilarim spunea... [Raspunde]

:D
Da, fetita este decupata si lipita:P - am pregatit un tutorial despre cum se pot face astfel de "stampilute"...:D

Trimiteți un comentariu