joi, 9 februarie 2012

"Istorie" - creatii si premii

Cum trece timpul!! Povestea acestui concurs si al geamanului sau de pe blogul Oanei (DulceaMeaCasa) este  urmatoarea: prin ianuarie ne-am gandit ca ar fi grozav sa facem un proiect care sa aiba la baza principiul acela: refoloseste, redu si recicleaza...  Asa a aparut Provocari Verzi. Lucram la el cand ne-am gandit sa realizam o "avanpremiera" pe bloguri, un fel de "teaser" - de aceea initial termenul limita era 30, tocmai pentru ca pe 1 aparea "copilul". Nu va puteti imagina ce mult ne-am bucurat ca va place sa va jucati cu noi si cat de mult apreciem creatiile voastre - inca o data ma bucur ca exista o broscuta (INLINKZ ) care trage automat la sorti, altfel sincer nu stiu cum m-as fi descurcat!  Mi-au placut interpretarile termenului (tema),  proiectele voastre - dar mai bine sa le admiram cu totii in cele trei colaje pe care le-am realizat (asta pentru ca listele mele se pot face doar cu numele, si poate nu stie toata lumea ce ati creat):

concurs provocare istorie (copilarim) -1-

copilarim.blogspot.com

concurs copilarin

MI NU NA TE, asa e?:) Si acum... TAnananana - daca nu ati vazut deja rezultatul pe pagina de concurs.....

copilarin.blosgpot.com


Broscuta a decis ca premiul sa mearga la:

- click pe poza pentru a merge la articolul original -

Felicitari Maria si Matei!! :) Sper din suflet sa iti placa!
Asa cum am promis fiecare participant va primi o diploma personalizata, modelul este cel de mai jos. Am sa va contactez pe mail sa va intreb pe fiecare in parte ce nume vreti sa apara pe diploma.


Va multumim inca o data pentru participare si implicare la acest concurs-provocare, va asteptam si cu alte ocazii (si pe provocarile verzi daca aveti timp si va plac temele:P) si vrem sa va felicitam inca o data pentru creatii!!!

8 comments :

Maria Matei spunea... [Raspunde]

Multumim din suflet! Matei va fi incantat sa afle vestea minunata, iar sunt peste masura de bucuroasa ca am participat alaturi de oameni atat de talentati si inpirati! Tema concursului a fost una care m-a provocat la a transpune o lectie de istorie intr-una de lucru manual cu un copilas atat de mic precum Matei! Felicitari tuturor care au raspuns acestei frumoase provocari, multumesc organizatoarelor pentru premiu si imi doresc sa va fim alaturi si in urmatoarele Provocari Verzi! Va imbratisez cu mare, mare drag!

vavaly spunea... [Raspunde]

Hip hip Uraaa!!! Ma bucur foarte mult pentru ca broscuta a ales-o pe Maria! Va avea inca o zi minunata. Saptamana aceasta a fost cu adevarat speciala pentru noi, cred ca duminica scriem bilantul:)
Concursul a fost provocator si asteptam cu interes urmatoarele.
Despre diploma revin cu email dupa amiaza, acum sunt la cafeaua de dimineata si fug la treburi.
Felicitari tuturor!

Victoria G spunea... [Raspunde]

Felicitari !!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Felicitari Mariei pentru marele premiu si participantilor pentru.....experienta deosebit de provocatoare.

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Felicitari dragilor, Matei si Maria! Felicitari tuturor celor ce au reusit sa raspunda provocarii (pentru mine si asta e o provocare :)), iar gazdelor multumiri din suflet pentru idee, pentru ca ne-ati scos din amorteala si pentru gandul frumos de a ne premia! Va doresc o zi frumoasa!

Maria spunea... [Raspunde]

Va multumesc dragele mele pentru felicitarile voastre! Este o mare bucurie sa va am alaturi! Va imbratisez pe toate cu caldura si zambete!

copilarim spunea... [Raspunde]

Datorita voua am realizat impreuna inca o pagina creativa si de ce nu recreativa. Si va multumesc. E minunat sa crezi si sa imparti cu ceilalti - sa aduci viziunea ta asupra unei idei. Atunci ne dam seama cat ne asemenam, si cat ne deosebim in acelasi timp. E minunat.
Va multumim ca dati viata acestor mici concursuri si va mai asteptam cu drag:D!!

Gianina spunea... [Raspunde]

Felicitari,Maria!
Oricum toate creatiile au fost frumoase!

Trimiteți un comentariu