sâmbătă, 4 februarie 2012

Tom si Jerry - Jerry and Jumbo

Buna!! Astazi vedem cel de-al 74-lea desen cu Tom si Jerry. Se numeste Jerry and Jumbo  si a aparut in 21 februarie 1953.
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.
Trivia: Jumbo este un elefantel .





Tom si Jerry -Jerry and Jumbo 

video via youtube
Rezumat
Jumbo calatoreste alaturi de mamica sa intr-un tren... La un moment dat, elefantelul cade din tren si ajunge in casa unde locuiau Tom si Jerry, mai precis in culcusul motanului. Acesta nu baga de seama insa si se aseaza linistit langa foc.
Tom este luat pe sus... si isi da seama ca nu mai e in culcusul sau abia cand se loveste de masa. Nu il vede in sa pe Jumbo care profita de trompa sa si mananca tot laptele. Crezand ca Jerry este vinovatul. Tom se indreapta in bucatarie unde soricelul tocmai bause laptic din frigider. Jumbo sesizeaza intentia lui Tom si il "aspira" pe soricel la timp pentru ca farfuria motanului s-a facut bucati exact unde statuse Jerry.
In timp ce fugeau de Tom cei doi ajung in debara unde Jerry zareste niste vopsea si ii vine ideea de a-l deghiza pe elefantel intru soricel... mai mare. Astfel incep sa ii joace farse lui Tom care se inarmeaza pana la urma cu o pusca si porneste pe urmele lui Jerry. Tocmai atunci ajunge si mama lui Jumbo  si impreuna cu fiul ei pun la cale o farsa si mai mare, la propriu... Astfel, iesind in fuga dupa Jerry, Tom da nas in nas nu cu un soricel ci cu trei... din ce in ce mai mari.. Ce putea sa mai faca? Sa fuga cat il tineau picioarele:))

0 comments :

Trimiteți un comentariu