vineri, 3 februarie 2012

"Manusici"

copilarim.blogspot.com
Buuuuna!!
Aseara am avut parte de o plimbare in ninsoare, nisoare ce parea cernuta cu slipci argintiu prin ea... Si mi-am amintit ca am o pereche de "manusici" despre care sa va povestesc... De ce manusici? Hehe - sunt facute special pentru manute micute de mamica - a mea, mamica mea:P.
De Craciun - anul trecut- am zis sa tragem la sorti cine cui ii pregateste ceva (ideea mea, sa ma asigur ca pot face macar unuia dintre ai mei cadou - am reusit intr-un final sa fac la toti, alta poveste). Eu am tras pe Mami... Zis si facut ce cadou sa ii pregatesc.. Ei bine, acum un an.. voiam sa ii fac un pulover (la care am renuntat pentru ca era un model gasit si nu iesea defel cum trebuie - alta data din alt fir). Ii facusem deja un set: Clean and Simple si am gasit prilej sa il completez cu o pereche de manusi, tot isi dorea  mami. 
Firul folosit este de lana (si este foarte subtiiiiiire), am lucrat manusile cu croseta de 2.5mm si am avut mari emotii ca nu le termin la timp:D... dar am reusit si ii vin foarte bine (bucurie mare ca au manseta inalta..haha. Modelul imi apartine - creatie de moment:P. Numai bune zilele astea!! 





2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Cele mai frumoase manusi! Mami cred ca e tare incantata.

copilarim spunea... [Raspunde]

Spre marea mea bucurie :D

Trimiteți un comentariu