joi, 14 decembrie 2017

#14. Felicitari de Craciun


Buna!
Astazi - cateva felicitari :D. Mi-am propus ca la anu' sa pregatesc din vara tot ce tine de Sarbatoarea Craciunului - hehe! Am o lista atat de lunga si ... timp deloc. 
Ah, dar daca va inchipuiti ca ma plangeam mai sus... va inselati. As putea sa ma plang insa ca, dupa ce ca imi era de ajuns "fenta" celor de la photobucket, faptul ca am primit nu stiu ce instiintare referitoare la hosting (trebuie sa ii dau de cap) si a expirat inlinkz-ul.. oh, iata ca a venit si randul singurului lucru care nu imi dadea dureri de cap (caci era luat "pe viata"): domeniile. Asa ca pana in martie va trebui sa gasesc si pentru ele o solutie...
Asa ca, am alungat toti norisorii astia gri (care nu-s semn de ninsoare) si mam incarcat pozitiv realizand cateva felicitari si pregatind cateva pachetele ca sa le duca mami maine la posta.... Mai am vreo doua lasate pe luni si marti... si sunt oarecum in grafic 💆.



Descopera la finalul articolului ce am povestit in aceasta zi in anii trecuti, dar si alte articole in tema Sarbatorii Craciunului!






*
 
Day 14 in Calendarele Advent 2010-2017 💗:




Linkuri directe:
14.  Copilarim Advent - calendar 14 decembrie

(Iarna pe Ulita)
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Draga mea, imi oare rsu sa aud ca ai picat in plasa prifitorilir virtuali! Eu sunt de parere ca atata vreme cat eu nu castig niciun ban cu blogul, nu platesc nici un ban pentru a-mi pastra blogul! Sub nicio forma nu accept! Deasemenea, nu platesc nici pentru app-uri! Mereu aleg varianta gratis.
Felicitarile tale sunt deosebit de vesele! Cu siguranta vor aduce bucurie destinatarilor. 🤗

Diana spunea... [Raspunde]

Vesele tare felicitarile! :)
De cate ori vad ceva facut "cu mâna", :) mi-e ciuda ca nu reusesc si eu mare lucru, da-mi trece! Ma inveselesc privindu-le pe cele facute de cei cu talent.
Weekend minunat iti doresc sa ai! Cu drag,

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Si eu sper sa le faca placere :)!!
Eu mi-am luat domeniul (numele terminat in ro) pentru ca aparusera persoane care si-au tot facut conturi cu acelasi nume ca al proiectului meu - copilarim.
Sper sa nu fie neseriosi, il cumparasem pe viata. Voi vedea la anu' exact ce vor. Probabil voi cauta alta solutie si pt app, desi inlink imi comvine din mai multe puncte de vedere. M-am gandit sa lucrez o papusica sau doua sa le licitez... dar sa vedem ce va mai fi in viitor :).
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu patesc la fel... as sta toata ziua si as citi, as lucra, m-as plimba (aici e cel mai dificil...) lol. Noroc ca am copilarim si mai reusesc sa fur cateva minute (tot din timpul meu.. haha) in fiecare zi.
Pupici si un weekend minunat :D

AA spunea... [Raspunde]

Foarte dragalase felicitarile, cu siguranta vor aduce multa bucurie destinatarilor! Subscriu la ce a scris Carmen, daca nu castigi nimic cu blogul nu are sens sa platesti nimic. Poate totusi ar fi bine sa incerci si varianta asta, sa scoti la licitatie cateva produse si sa se faca distribuiri pe conturile de socializare, cine va cumpara produsele va sprijini proiectul tau care mie personal mi se pare deosebit de frumos si util, la fel ca si provocarile verzi!
Sper sa reusesti sa rezolvi in final problema asta...
Te pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru pai blogul va ramane mereu de suflet. Am luat abonament la inlinz pentru concursuri - asa broscuta extragea castigatorul plus c puteam folosi sistemul de linkuri cu imagine ...
Da, asa voi face. Asa cineva care isi doreste ceva lucrat de mine va avea posibilitatea sa isi implineasca visul si blogul va beneficia de servicii de care sa se bucure toata lumea :).
Gratis e blogul doar pt vizitatori... ca eu am investit in el ani si bani si mult suflet si nu regret decat poate faptul ca nu mai reusesc sa fac singura fata... :).

Trimiteți un comentariu