vineri, 29 decembrie 2017

SuperBlog 2017 - Premii si cateva ganduri -

Buna!
Iata-ma si finalista la SuperBlog 2017. A treia editie a competitiei de scriere creativa la care particip (a cincea daca le pun la socoteala si pe cele doua SpringSuperBloguri din 2016 si 2017) a avut o semnificatie cu totul si cu totul speciala. 


A fost prima mea participare fara Dodo, alaturi. Asa ca, inca de cand m-am inscris, i-am dedicat lui aceasta editie. A fost si revenirea mea pe blog - un fel de impuls pentru a scrie din nou. pentru a imi depasi limitele si.. tot tacamul.



La final m-am simtit epuizata ... m-au lasat cu totul bateriile, dar, in acelasi timp, am fost si foarte fericita! Am terminat pe locul 19, cu 2499 de puncte, fara penalizari si abtinandu-ma foarte tare sa nu fac o contestatie. Cea mai buna pozitie ocupata din toate participarile - cu dedicatie, cretule!!
[Am fost chiar si in top 10 la un moment dat - ce amintire draguta!!] 
Nu am castigat niciun premiu la probe, dar au primit doua premii, pentru participare, din partea Farmec si a editurii RAO, iata:
Din pacate nu am putut participa la petrecerea frumoasa care a avut loc la Poiana Brasov, desi mi-ar fi placut. Diploma si surpriza Farmec au sosit prin pachet acasa:




Si pentru ca "dar din dar se face Rai", fiolele vor pleca nu foarte departe (la vecinii mei de apartament care sarbatoresc pe 30 cu vreo 2 ani mai multi decat am eu :P, doar ca de casatorie). Asa ma bucur cand pot face un cadou celor dragi din.. munca mea!!  La multi ani !!! 👫
PS: cele doua articole participante (al doilea a fost preferatul meu si mi-a placut atat de mult sa il scriu!! )


Una dintre cele mai dragi probe din competitia din aceasta toamna a fost cea propusa de editura RAO. Mie pur si simplu mi-a placut enorm ! Puteti (re)citi ce am scris, aici:
Cred ca a fost unul dintre articolele la care as fi putut sa iau 100 de puncte si care mi s-a lipit de suflet. Pentru participare, am primit un voucher in valoare de 30 de lei si mi-am comandat una dintre cartile pe care le doream in colectie: Agatha Christie - Casa stramba. [ ghiciti ce citesc eu acum? ]





Multumesc mult pentru premii celor doi sponsori ai competiei si mai ales Claudiei si lui Albert  - pentru ca ei sunt responsabilii de organizarea acestei competitii !! :)

Actualizare (28.02.18)
Si uite asa, in ultima zi de iarna, am aflat ca .... am castigat inca un premiu, onorific, de Blogger Partener 😮. Noroc cu Claudia, ca eu habar nu aveam! Multumesc 💖.

https://blog.super-blog.eu/proba-27-parteneriate-hot-pentru-hotmama-ro/




6 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Felicitări! Este de admirat că ai reușit să participi la o asemenea competiție și să ajungi și finalistă.
Numai bine și La mulți ani! Sănătate, bucurii și un An NOu cât mai bun, dragă Rux! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex Multumesc mult de tot !!! :)
Fie ca urarile sa se intoarca inzecit, sa ne citim cu drag si in 2018 :)!!

Unknown spunea... [Raspunde]

Felicitări !
Ai reusit sa rezonezi cu cititorii tăi si sa transmiți sensibilitatea sufletului tau.
De sus dintre stele, una te veghează si te-a facut sa mergi mai departe ca acum sa ii poți dedica premiul.
Succes in continuare !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Brandusa Oanca multumesc mult pentru gandurile bune si urari!! :*
imbratisari cu drag <3
Fie ca anul care a inceput sa ne aduca multa sanatate ! :)

Diana spunea... [Raspunde]

Felicitari, Rux! <3
N-am reusit sa tin pasul cu acest concurs nici ca cititor... :) Esti o forta! De incumetat sa ma inscriu nu poate fi vorba! Imi lipseste tenacitatea ta!
Mi-e drag ca ai dedicat editia lui Dodo, bulgarasul alb, cu suflet cat lumea.

Iti doresc, cu drag, succes in tot ce intrprinzi!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multumesc mult :*!
O.. cu SB e chiar o poveste. Pentru mine a insemnat o adevarata provocare de fiecare data. Iesire din zona de confort, sa incerc sa scriu fara sa ma folosesc de cunostintele in domeniu si neaparat sa nu scriu ceva neadavarat. Au fost teme care mi-au dat mult de furca.
Tocmai faptul ca am zis ca nu voi participa m-a facut sa particip:))).

Mi-ar placea mult de tot sa ma intalnesc cu prietenii mei de pe blog acolo - deja ii cunosc pe participanti, dar parca as vrea sa fie si cineva de-aici ;).

Am simtit mereu ca Marele Cret m-a ajutat din umbra in editia asta... Sincer. :)

Pupici <3

Trimiteți un comentariu