luni, 16 aprilie 2018

T: Curcubeul cusut pe-un nor.

Buna 😊!!
M-am gandit sa incep saptamana colorat si vesel. Asa ca am sters de praf virtual sertarul acesta ce astepta cuminte (din 22 aprilie 2013) sa scot la iveala un tutorial simpatic, despre care am mai amintit aici.
Dar sa trecem la treaba. Azi va propun sa prindeti curcubeul pe un nor. Si apoi sa-l transformati in pandativ, cercei, charm, breloc.. si ce mai vreti voi :P.

Aveti nevoie de fetru (bucatele ramase de pe la alte proiecte  - eu am folosit un bleu mai gros si batos pentru baza si un alb de grosime obsnuita). Plus fire pentru brodat, in culorile curcubeului. Mi-am mai trebuit o zale (cuprata in cazul meu). Ac si foareca si... la treaba.
Ah... pentru a va orienta e bine sa aveti si o poza cu un curcubeu frumos !
Eu am suprapus cele doua bucatele de fetru (le puteti prinde eventual daca va este mai usor, ori, daca sunt mai mari, le puteti festona pe margine). Apoi a cusut cu cea mai simpla cusatura (cea de pasit, sau in urma acului). Am lucrat la cele doua pandative in paralel, pentru a nu schimba firul de fiecare data :P.

La unul dintre ele am lucrat mai largut, la altul mai apropiat. Efectul este atat de dragut!! Am tot spus ca voi mai face - probabil acum ca voi intra sa reorganizez materialele, voi gasi suficiente bucatele de fetru care vor ajunge prin diferite proiecte. :D Poate ca si intr-un curcubeu cusut.

Pentru a finaliza proiectul am cusut zala. Uitandu-ma acum la fotografii .. ma gandeam ca ar arata foarte bine si ca brosa, sau chiar ca inel.. Hm ;)))). Pana una alta, cele doua au calatorit acum mult catre doua persoane dragi.
Abia astept sa ma apuc iar de lucru... Azi am acordat atentie unei cutii... (vreo 5 minute, asa ca sa ma pregatesc sufleteste). Am o camera atat de micuta ca, daca deschid o cutie e aglomerat, daca deschid doua.. de dezordine.. iar la a treia e deja prea mult.. hahaha). E si acesta un inceput. Eu am incercat sa dau din nas ca Sabrina... dar nu vor frate sa se aranjeze singure defel. 
Sa avem o saptamana vesela !!🌈



6 comments :

Laura spunea... [Raspunde]

Ce simpatic!

Ella spunea... [Raspunde]

Fireeee ... multe si colorate! Primesti energie cand le privesti! :)
Sa-ti fie saptamana colorata ... ca un curcubeu! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura hihi, ma bucur!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella oh da.... Tare mult mi-au placut firele acelea pentru brodat. Erau atat de fine si frumos colorate.
Multumesc mult! Sa-mi fie, ca impart cu drag cu toti :D!! :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce creativa esti! draguta idee!
o! ce nevoie am si eu de puterile Sabrinei! ☺☺☺
Copil fiind urmaream duminica serialul Samantha - ce vraji a mai facut nevasta mea ☺☺☺ Mare ghinion ca nu imi iese figura cu miscatul din nas! ☺☺
Da, eu am multe camere la dispozitie, insa sufar de aceeasi "boala" doresc mereu sa fie totul la indemana si sa arate foarte ordonat! Saptamana trecuta mi-am cumparat de la Ikea un "dulapior" cutie de placaj, cu deschiderea pe vertical - deschidere în care exista integrate 4 sertarase. Ca sa vezi de e inauntru, trebuie sa scoti sertarasul - si asta imi place mult! In unul am pus cele 3 external hard disk drives si cablurile, în altul am creioane si pixuri, in altul am cutia cu guma de mestecat (sunt "dependenta" de Extra profesional white... rumeg mereu!) si cateva cutii cu vitamine sau pastile pe care le iau rar de tot (dar pe care altfel le caut de si uit ce caut!) si in ultimul am alifii si tuburi mici cu creme pentru mâini) ☺☺☺ Este pe noptiera mea, nu ocupa loc si am totul la indemana! Vreau sa îmbrac placajul brut in hartie de matase, cu imprimeuri asortate la incapere. Înca ma gandesc ce imprimeu sa aleg... O sa iti arat cand va fi gata ☺☺☺
Te pup. O seara buna! Somn usor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN hihih :).
Ahh cred ca si eu tot la Samantha ma gandeam de fapt :))... hahaha. Ea detine "patentul" pentru cel mai valoros nas miscator.

Abia astept sa vad cum va arata dulapiorul. <3
Eu vreau s aimi fac un paravan... :)))
Pupici cu drag !

Trimiteți un comentariu