luni, 24 iunie 2013

Cum coasem un curcubeu?

 Buna:)

Incepem saptamana cu o invitatie! Va invit sa coaseti o bucata de cer.. si-o bucata de nor... cu fire de curcubeu. Puteti face brose, sau pandantive sau cercei sau pur si simplu accesorii cu care sa decorati ce vreti voi!

Sunteti curiosi? Iata si un tutorial pe care il puteti citi integral in Revista Atelierul:
Tutorial: ” Curcubeu cusut pe fetru”

Eu am creat doua pandantive! Unul a plecat si ajuns deja la cineva drag. Cel de-al doilea va ajunge si el la destinatie cat de curand! [desi trebuia sa ajunga candva in mai, insa am stabilit de comun acord sa... mai intarziem putin calatoria sa ].



Astazi e sarbatoare... asa ca nu lucrez dar de maine intru in linie dreapta la capitolul pregatiri. Despre marturiile la care lucrez va voi povesti foarte pe scurt joi. Pana atunci maine va arat cateva imagini cu invitatiile ;P. Miercuri nu vorbim foarte mult, dar va arat imagini cu luna si super luna... si cam atata despre ce mai citim pe blog saptamana aceasta... restul descoperiti pe parcurs.
Daca va inspiram, ne-ar placea sa va vedem creatiile. Nu ezitati sa ne trimiteti pe mail poze, sau linkuri ctare creatii.. Daca vreti le puteti inscrie chiar voi la rubrica Voi Copilariti.
O saptamana frumoasa sa avem!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu