joi, 20 iunie 2013

Patrocle -Swap Atelierul vara 2012-

Buna:)!!

Pregatisem de ieri seara fotografiile, dar nu am mai putut scrie si textul pentru ca eram prea obosita.... cald rau si multe de facut:D. Stiti si voi, cu siguranta!

Tocmai ce am inchis cuptorul - am pregatit ceva bun pentru ca maine este o zi speciala. Si profit de o scurta pauza sa va scriu doua ganduri despre editia din vara anului trecut de Swap realizat de Revista Atelierul.

Am avut de pregatit ceva dragut pentru Micaela si primul lucru care mi-a venit in minte a fost dragutul de Patrocle. Stiu ca a trecut aproape un an de cand am anuntat ca lucram la cartea  Maratonul Jucariilor - Copilarim in DulceaMeaCasa si ca nu am reusit inca sa termind e aranjat cartea ... sper ca in curand sa pot sa ma ocup de aranjarea materialului care asteapta cuminte. Micaela ne-a sustinut mult in acest proiect si, in plus, cand ne-am cunoscut noi, mi-a propus o idee - sa incerc sa ii fac pe Lizuca si Patrocle.
Si asa am hotarat sa ii fac un Patrocle :D.

Despre celelalte lucrusoare pregatite.. cat de curand. Si fiti pe faza pentru ca in curand urmeaza o noua editie de Swap de vara marca Revista Atelierul... iar eu v-am salutat si am fugit sa definitivez bunatatea pregatita pentru maine:




0 comments :

Trimiteți un comentariu