vineri, 28 iunie 2013

Gandul de lemn si Macramoi in Revista Atelierul

Buna!

Saptamana aceasta am realizat doua interviuri pentru Revista Atelierul. 

Primul interviu l-a avut ca protagonist pe Dan David si il puteti citi integral aici:

A fost una dintre cele mai frumoase calatorii virtuale incursiunea printre creatiile lui Dan. In imaginea din stanga puteti vedea niste ace de par absolut minunate. 
Mi-au placut lingurile, iar de cate ori fac pancakes imi amintesc de paleta asa frumos ornata:D. Nu de alta dar si eu tot cu o paleta de lemn lucrez (doar ca e simpla). Sunt foarte curioasa sa vad cum vor arata bijuteriile din lemn. :)! Am vazut o brosa si e superba!

Voua va plac astfel de creatii? Aveti in colectie?:P 


Cel de-al doilea interviu a fost publicat astazi in revista si o are ca protagonista pe Corina Bratu. Il puteti citi aici:

Am fost foarte bucuroasa sa ii descopar proiectul - Macramoi. Mi-a amintit de prima mea intalnire cu crosetele metalice, foarte serioase (asa mi se pareau mie atunci) ... si snurul, vestitul snur. Nu am facut niciun mileu.. si nu stiu de ce sunt puse la colt pentru ca sunt adevarate opere de arta. Vreau sa fac .. candva.:P Mi se par extrem de laborioase. De fapt nu mi se par.. chiar sunt. Corina face niste lucruri superbe. Imi plac tare mult gulerasele - ma duc cu gandul la vremuri faine:D. 

Le multumesc pentru interviuri:)!

0 comments :

Trimiteți un comentariu