joi, 13 iunie 2013

Simple 3 in 1

Buna, buna!

Ce frumos este azi afara!! :) Ooooo numai bine de stat in gradina - evident cine are asa ceva. Mai ales ca este si sarbatoare:P.
Hmmm.. nu, nu am inca gradina.. decat cateva floricele si plante in balcon. Dar tot frumos este!:P

Vreau sa va arat un 3 in 1 simplu, simplu astazi. I-am gasit pozele in folderul nepublicate si statea asa cuminte incat nu l-am putut ignora. Poate fi folosit ca banderola, colier sau bratara:D.

Este lucrat cu fir de bumbac gri si l-am realizat pentru Mami . Crosetat de mana bineinteles.:D Ca veni vorba, vreau sa imi iau si eu candva un tricotin. Stiu ca se pot si face (intai voi incerca si varianta aceea)... insa ar vrea unul pentru proiecte la care am nevoie de snururi realizate in timp util. Pentru un colier imi permit sa stau ceva mai mult dar..... am idei care implica snururi mai lungi si n-am timp:D. Plus ca imi place cum iese modelul la tricotin:D. Ii spune asa pentru ca seamana cu tricotajul in cerc. Ceea ce si este pana la urma. Si asta imi aminteste ca era la noi in bloc o masina de tricotat care imi tinea companie noaptea prin liceu (adica nu ma lasa sa dorm.. hahaha).

Imi place mult sa lucrez 3 in 1. Le puteti vedea si pe celalalte accesand eticheta 3 in 1, sau la Bijuterii. Deasemenea un astfel de accesoriu personalizat este unul dintre premiile pe care urmeaza sa le oferim la concursul 333-777. Deja suntem 500 de prieteni pe Facebook! Cum trece timpul. :D



2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce efect frumos are bratara..Si eu cred ca poate fi folosita la o multime de proiecte...

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Ca bratara se rasuceste pe mana de vreo doua ori sa stii:D. dar poate fi creata si doar bratara, chiar am facut una tot ca premiu cu urechi de iepuras:D

Trimiteți un comentariu