vineri, 14 iunie 2013

"Harap Alb continua" nr.5

 Buna!!

Vesti bune pentru iubitorii de benzi desenate / povesti ilustrate grafic. Proiectul Harap Alb Continua a ajuns la episodul 5, despre care aflati amanunte din comunicatul de mai jos!

Trebuie sa recunosc ca inca nu am reusit sa il rasfoiesc [ ma refer la varianta tiparita ] dar este unul dintre "must have-uri". Ma bucur ca apar astfel de publicatii si la noi. In copilarie erau foarte multe carti interesante ilustrate minunat:D.

"Începând de vineri, 14 iunie, la Street Delivery cititorii singurei reviste profesioniste de benzi desenate românești vor afla cum va continua povestea lui Harap Alb și a celorlați eroi.

Numărul 5  este primul număr în care Ștefan, Mara și toți ceilalți eroi încep o nouă aventură. Proaspăt urcat pe tronul Împărăției Verzi, Amathia, Ștefan trebuie să se întoarcă în Preida pentru a desluși ce se întâmplă cu fratele său mai mare, care s-a autoproclamat rege, dar pe drum se întâmplă ceva neprevăzut. Tot în acest număr sunt dezvăluite originile lui Baian zis Lungilă. Începând cu data de 15 iunie, numărul 5 al revistei ”Harap Alb continuă...” va fi disponibil la chioșcurile de ziare  din toată țara, supermarketuri și benzinării sau poate fi comandat de pe site: www.harapalbcontinua.ro, unde vă și puteți abona.

 
În cadrul festivalului de arta si arhitectura urbana Street Delivery din București, începând cu 14 iunie,  cei ce vor fi prezenți îi vor cunoaște pe Harap Alb, Mara și Spânu' în carne și oase! Aici veți găsi toate numerele revistei, cât și primul album legat din colecție, album ce conține primele patru numere ”Harap Alb continuă...” "
Suna foarte interesant si indraznet... Imi aminteste de un serial (nu animat de data asta) Once upon a time in care personaje de poveste sunt aruncate in lumea reala si "prinse" intr-o localitate din care nu au voie sa plece. Am vizionat o parte din respectivul serial... si chiar ma gandesc sa reiau vizionarea lui (odata ce gasesc episoadele noi).
Voi stiti despre Harap Alb se intoarce...? Va place?:D Mie imi surade ideea primului album legat de colectie.. hihi. Sper sa se si materializeze cat de curand. Pana atunci va las cateva imagini pe care le-am primit pe mail, alaturi de comunicat (multumesc!!) si .. hmm sunt chiar curioasa: Ce povesti v-ar placea sa mai vedeti ilustrate? 

0 comments :

Trimiteți un comentariu