joi, 6 iunie 2013

"Secret Bunny" - by Bo3mia

Hello!!

Toata lumea ma intreaba cum reusesc sa le fac pe toate. Nu prea reusesc.:))
Adevarul este ca zilele acestea ma resimt atat de mult incat as dormi o saptamana.... In plus mi-e tare dor sa scriu in voie fara sa fiu "in priza" si sa imi sufle in "ceafa" nu stiu ce "trebuie facute=must do it-uri".

Daaaaaar, incet incet tot reusesc eu sa bifez pe listuta ce am de facut. Pe lista de astazi sta scris sa va povestesc despre Secret Bunny-ul meu.

In echipa Revistei Atelierul s-a organizat de Paste Secret Bunny. Despre ce am pregatit eu v-am povestit deja aici. Iepurasul meu secret a fost Anca - Bo3mia.

Nu va spun ca aveam ceva emotii cu pachetele (mai ales ca dupa ce a plecat Rha - pachet girl a mea - ramasese neacoperita la acest sector si funny fact este ca au sosit frate la surprize in aceasta perioada ... o sa ma taxeze tata). Dar dragutul acesta a venit acasa, asa ca am luat degraba o pauza de la ce faceam atunci [ nu imi mai amintesc ce bucataream, probabil ceva de mult devorat] si am evadat copilareste in pachet printre lucrusoare realizate cu multa dragoste menite sa te faca sa te simti biiiiiiine!.

Cele doua pliculete cu detalii atente [ iubesc detaliile ] au fost bineinteles subiectul unei sedinte foto de moment, cu maini tremurate si lumina de care s-a gasit. Dar sa va povestesc pe scurt [ cand sunt obosita am logoree si aberez la greu... hihi, asta imi aduce aminte de sesiuni].


 In pliculetul mic care era ornat cu cupcakes decupate din material [loove it] se aflau o brosa delicata (in stanga) si un inel delicios (in dreapta) insotite de doua etichete adorabile... [ ok poate mai sunt si alti details lovers si nu sunt singura in club].

 Evident nu m-am putut abtine sa nu ma "inelesc putin" - et voila... mai am nevoie de o costumatie care sa se asorteze, palaria de soare (sau un batic chic), sandalute... si ah ce as vrea un balansoar sa dorm la umbra in gradina.... Pamantul care Rux... Pffff ce nesuferit. Nu mai poate omul sa viseze.

Sa trecem la pachetelul cu iepuras si timbru..:D Stiti ca imi place genul acesta de ambalaj nu? Felicitarea este absolut haioasa - iepurasul se uita la mine, eu ma "hlizeam la el". Priceless.
 Intr-un final zise el "da, uita-te inauntru"... Si m-am uitat. Entuziasm mare, ii arat sora-mii pe skype "ia uite Rha, ce faaaaain". Apoi a urmat dezbaterea intre fete ca "ce este".
 Evident ca fiecare vedea ce voia: Rha o cover pentru tableta  sau alt gadget de gen, Mami - suport pentru hainute fine la voiaj, eu si Buni oscilam intre suport pentru painici sau cand mergi la camping... Desi in mintea mea era clar o gentuta.
Ne place sa ne jucam in genul acesta... Gentuta este superba... :D si se potriveste de minune cu statutul meu de ucenic bucatar [ cu ucenicul am terminat-o de mult dar imi place cum suna] ....
Draga Anca iti multumesc mult - imi plac toate si ma bucura de fiecare data cand le vad / folosesc:D! Thanks my dear Secret Bunny!!

Pe curand! [ mi-am luat costumatia de super Rux si am zburat.. "fal fal fal" ]

0 comments :

Trimiteți un comentariu