marți, 29 mai 2018

Mika-chan [Blythe]

Buna!
Intrerup sirul de articole cu Licca-chan (lol) pentru ca Blythe cea far' de nume... are un nume [ finally!!!! ] - Mika [美加] .. si s-ar traduce cumva "Frumusete care se intensifica". Mi-am amintit de personajul creat pentru "romanul" (ai carui personaje ma cam bantuie) Aventurile lui Sebi in Spring si mi-am zis...  Opa!! Ia stai putin... dar i se potriveste perfect!
Bun, revelatia asta am avut-o cam acum o luna, dar am profitat si mi-am rezervat fix aceasta zi pentru a o impartasi cu voi.


Despre rochita am mai vorbit - gasiti link-urile la finalul articolului. Nu mai stiu daca am precizat ca pantofiorii au venit odata cu ea. Intre timp i-am schimbat cu altii foarte simpatici, din piele ecologica. Va trebui sa fac poze noi.
Mika are ochii in alte nuante de verde si albastru (comparativ cu surioarele ei) si asta ii sporeste "farmecul". Nu mai spun de par, care pare adevarat.  Am ales special ca atat ea, cat si sora ei cu corp de Blythe clasic (Hotaru) sa aiba breton, pentru ca papusile acestea nu au sprancene desenate si la pieptanatura aceasta nu se observa.


In plus este si foarte fotogenica. Inca ma gandesc daca sa ii fac si ei optiunea de ochi care se inchid (sa ii schimb si pullstring-ul si asa mai departe). Adevarul este ca atunci cand am ales-o pe ea si pe Hotaru, nu m-am gandit sa le personalizez, ci sa ramana asa cum sunt. De aceea am si ales fata mata.


Voua care dintre nuantele ochilor va plac mai mult? Verde, albastru? Mai are gri si caprui - care privesc intr-o parte si cealalta. 
Cred ca singurul lucru care mi-ar fi placut sa fie diferit (si diferenta este, dar foooooarte subtila) este machiajul. E drept ca nu sunt identice, dar merg pe acelasi principiu. Mi-ar fi placut ca la una sa fie "rujul" ceva mai discret - dar sa se vada foarte clar ca e mai discret. :))) Ele nu sunt identice (ma refer la Mika si Hotaru) dar iti dai seama de chestia asta doar daca le analizezi.

Imi este foarte draga! Cred ca v-am mai povestit despre faptul ca este un cadou pe care mi l-au facut in complicitate Mami si Ralu (ele mi le-au luat pe Mika si pe Hotaru).  

Am mai scris despre ea:
Un Ursulet Bucuros
#04. Blythe, rochita verde, ursuletul si bradutul.
#25. Craciun Fericit!!!  

8 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce dragalasa este
SI ce ochi...

Diana spunea... [Raspunde]

E tare dragalasa! :) Imi place oricum, dar pentru ca intrebi: ochi verzi si albastri. :)
Tot privind papusile tale... ma tem ca-mi scot cutia cu papusi si ma apuc sa le fac haine! :) Am facut multe haine pentru papusi cand eram copii, dar numai cusute, din diverse materiale.
Iti doresc sa ai o zi super, Rux! Pupici! <3

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Este tare dulcica <3
Multa inspiratie sa ii faci hanute si lucrusoare iti doresc ;)
Pupici si imbratisari :)

baby.rux spunea... [Raspunde]

Ma bucur mult ca iti place. :)
Si mie imi plac ochii ei. Imi aminteste se papusa mea maaare e cand eram fff mica. Hihi.
Pupic :*

baby.rux spunea... [Raspunde]

Ce idee buna!!!! Mie mi se pare lucrul de mana terapeutic. Cand eram mici faceam si noi tor felul de "toalete" din perice. Doar ca nu le coseam. Am realizat insa o costumatie ca a Julietei ( Claire Danes) cusuta.... nu stiu daca mai exista ca o subtilizase Ra la un moment dat. Hihih.
Si eu te pup si iri doresc o saptamana superba ♡

baby.rux spunea... [Raspunde]

E si tiza ta - hihihi. De fapt ar fi trebuit sa o cam "nasesti" - stim noi cum sta treaba, de la Caitlin incoace. ♡♥
Imbratisari cu draaaag ;-)

Ella spunea... [Raspunde]

Ochii albastri îmi plac cel mai mult!
Rux, esti ok?
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella :D da, sunt ok! Am crezut zilele astea ca poate li s-a stricat "huruitoarea" vecinilor dar m-am inselat... Azi huruie atat de rau de imi bubuie capul. Nici macar melodia pe care i-o cantam micului n non stop (la cerere) nu face fata huruitului.

Pupici
ps: incerc sa recuperez si pe net pentru ca nu am prea intrat ;)

Trimiteți un comentariu