duminică, 13 mai 2018

TpT - Episodul 03


Buna! 😊
Mi-a fost dor... 😊. In ultimul episod va dadusem intalnire in prima duminica de vara [ a anului trecut ]. Hmmm. adevarul este ca, dupa acea filmare, camera mea a surprins doar franturi din timpul ramas lui Dodo, aici.. alaturi de mine. Noi doi... Sperand ca .. nu stiu. Sperand ca ne vom amuza apoi de tot. Cand va fi bine, din nou.
Am incercat, dupa ce el a plecat, sa fac un scurt filmulet cand a venit micul N in vizita. Doar ca... nu ma mai puteam uita in camera. Trepiedul... inca se crede suport pentru perfuzii. He.. e in cutie, isi revine el. De fapt, cand scriu aceste cuvinte, inca nu am filmat. Poate voi folosi telefonul pe care mi l-a dat Ralu. Nu de alta dar mi-am programat ca azi, la un an fara o zi de la lansarea episodului pilot (singurul in care apare si cretul) sa revin pe "micile ecrane" [lol]. 
Asa ca acum scriu textul. Voi povesti despre articolele publicate saptamana aceasta, plus despre cateva mai vechi. Si despre Dodo. Desigur. As vrea (si sper sa reusesc) sa inserez si cateva secvente cu el de la filmarile pentru episodul pilot [ macar una ]. Atunci am "tras" multe duble care au picat cu brio - pentru ca... era prima data, ma uitam in ecranul camerei si nu in obiectiv.. etc. Dar.. ce bine! Printre balbaielile mele, am si cateva secunde nepretuite, cu cel mai scump cret. [ Nu am reusit sa introduc nimic pentru ca au schimbat editorul video si nici macar fotografia nu am mai putut-o insera.. TZZZZ  Stiti vreun editor video user friendly si rapid? ]
Hehe... tocmai am terminat de vizionat un serial, asa ca voi folosi o replica ce-mi rasuna inca in urechi: "It's.... SHOWTIME" 😎. [si ce mai showtime needitat... hahah]
💙💗💚💛💜
Iata cel de-al treilea episod din Timp pentru Tine!!



Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
Ne vedem duminca viitoare, cu un nou episod  !!!
 💜💛💚💗💙
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕

12 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Draga Rux!
Scriu aici pentru ca nu sunt abonata la you tube ... stii tu cum e ... ce-i lipseste chelului ... canalul pe you tube! 😅
Dar sa revin, pentru ca de fapt am vrut sa fac o gluma ci sa spun ca am trait cu tine "emotia" revederii ... Imi aduc aminte cum saracutul de Dodo avea branula în piciorus la ultima filmare si sincera sa fiu, desi puteam deschide filmuletul ... nu am putut! Doare!
Asa ca te înteleg perfect, acest prim filmulet nu putea fi altfel decat scurt si ... asta e! Asa e viata! Imi plac toate papuselele tale si acum sunt tare curioasa cum papusica îsi schimba culoarea ochilor!
Te îmbratisez draga mea copila si îti doresc succes în toate proiectele tale!
Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella :D poti sa te uiti linistita la filmulete. Sunt poze cu branula la miercurea fara cuvinte, dar in filmarile de anul trecut (de fapt in prima in care apare) nu avea probleme, era bine merci. Abia dupa ce am filmat eu episodul 2 - a doua zi, luni, s-a "branulat".
Va trebui sa gasesc o modalitate de a realiza filmele dintr-un foc, pentru ca au schimbat ceva la youtube si nu ma pot edita ca inainte [ cand puteam de exemplu face un film din mai multe... si adauga poze ].

Din cate stiu youtube tine de google, asa ca practic toti cei care avem gmial putem accesa si youtube-ul aferent .. sau ceva de genul.

Imbratisari cu drag si promit sa le "schimb" si ochii candva curand - numai sa gasesc un mod de a fixa telefonul.. :D.

Pupic <3

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Such a lovely video of you !
I have my own Chanel at YouTube too!
I have subscribe and I follow you!
Have a lovely evening and a happy new week! Hugs!
Dimi...

Ella spunea... [Raspunde]

Chiar acum am încercat sa comentez pe you tube si nu ma lasa, chiar daca am google account ... Zice asta:
"By completing this action you are creating a channel and agree to YouTube's Terms of Service." bla bla bla ...
deci nu se poate! LOL

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce ma buucuuur...Acum ma uit la tineeeeee
puuuuuup

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you :). I am glad you like it <3.
I have discovred your chanel as well :).
Hugs :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ellaaaah ahh :D. Eu ma gandeam la "urmarit noutatile", nu la comentat. Sincera sa fiu prefer sa ne "comentam" pe blog, hihih.
Haha :D
Oricum nouatile se pot vedea si aici... :*
Pupici!! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet hihih :*!!!
Surprizaaaaa!
Pupici <3 !!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Ce frumos filmuletul 😍
Ma bucur mult sa te vad din nou si abia astept urmatorul filmulet 😗
O saptamana minunata:))
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh <3 si eu ma bucur mult :)!! :D
Sa avem o saptamana minunata :* Muuuah!!!

Diana spunea... [Raspunde]

Am vazut episodul trei si - evident! :) - m-am abonat (sper sa observ la timp notificarile) :)
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ahhhh <3 e un clopotel acolo care, daca il activezi, "iti trimite" pe mail alerta.. hahaha.
Am aflat si eu.... Acum ma tot gandesc cum si ce sa fac ca daca nu mai merge editat trebuie sa "filmez de la un capat la altul"... eh o sa va distrati cu balbe si prosteli probabil.. :)) Nu-i bai.
Pupic si multumesc <3!

Trimiteți un comentariu