marți, 19 iunie 2018

Niji si Dodo


Buna ;)
Azi va voi povesti putin despre Niji [ = Curcubeu]. Anul trecut mi-am facut de ziua mea cadou o papusica Blythe Middie cu un corp articulat. Despre Maddie [ cea careare corp obisnuit, am mai povestit pe blog aici: Meet Maddie! (Rochita fermecata) si aici: Maddie - generalitati si informatii utile -  ]. 
Pe Niji o voiam mai ales pentru caera singura careavea ochi albastrii.... Tz.. si a venit cu ei verzi. Pentru ca persoana de la caream cumparat-o s-a grabit sa imi trimita cadou si rochia si o figurina oita foarte simpatica si sa puna pachetul cat mai repede la posta ca sa ajunga pana la ziua mea, incat a uitat ca mentionasem ca vreau ochii albastrii. Intial ma gandeam ca ii voi schimba, dar apoi s-a intamplat asta:










Ultima sedinta foto "artistica", alaturi de Niji (careia ii mai spun si Rainbow mica - vezi Rainbow mare). Asa ca va ramane cu ochi verzi :). Si cu aceasta amintire.:D
Pe Niji o veti putea vedea la Timp pentry Tine, in weekend :).

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

e superba Niji! Absolut superba, parca e vie! ce ochisori frumosi are si ce maleabile sunt manutele si piciorusele... perfecte pozitii ai ales! Naturale, ca la o donisoara cu maniere ☺
Dodo este un scump... dragul de el, ce botic are, ca o maslinuta!
Ganduri bune si îmbratisari, trimit de aici din Piombino <3

Diana spunea... [Raspunde]

Papusica cu ochi verzi a ramas cu Dodo pana in ultima clipa! :) Cum sa-i mai schimbi ochii? Ochii albastri nu au vazut minunea de catelus. <3
Esti puternica, Rux! :) Da, stiu, l-ai iubit (si-l mai iubesti) tare mult pe Dodolici. :) Pe mine ma darama astfel de momente.
Imi place cum ai asezat papusica, in diferite... atitudini - exprima multe!
Te imbratisez cu drag! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Si este mititica :). Dar nu e cea mai mica... mai exista o Blythe - Petite :). cred insa ca preferata mea e Middie. (Desi ea doar isi misca ochii stanga dreapta, nu inchide pleoapele.)
A fost alaturi de noi - cand am plecat in deplasare am luat-o cu noi si a stat langa el. :)
Corpul este superb.

Da, zanul avea o "trufa" irezistibila. La canishi se decoloreaza in timp (si din negru devine, asa cum ai oobservat, maslinie :D)

Multumesc muuuult pentru gandurile bune si imbratisarile pe care le-am primit si le intorc inzecit!! :*
Pupiiiici :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana exact asa m-am gandit si eu. Daca nu s-ar fi intamplat ce s-a intamplat, poate ca as fi schimbat culoarea ochilor , in timp. Dar in conditiile date, exact asa am gandit si simtit si eu.

Probabil ca parem amuzante.. eu stiu?? Dar cand traiesti alaturi de un asemenea suflet si cunosti ce inseamna dragostea adevarata neconditionata (nici macar de mancare - hahaha, aia e alta poveste)... intelegi.

Cumva am stiut de la inceput ca e posibil sa nu iesim "intregi" din ce se intampla.. Dar am decis sa nu il tratez ca pe un bolnav, ci sa il inconjur cu multa iubire si sa cred in el. Nu stiu daca sunt puternica.. dar pot spune ca el imi dadea putere numai prin simplul fapt ca il puteam tine de labuta. Sa nu pot sta langa el, sa nu il pot imbratisa... a fost mereu pentru mine cea mai mare pedeapsa, un cosmar..

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, pentru ca nu dau vina pe nimeni. Dar am fost tradati de oameni... in aceasta intamplare. Si neputinta mea de a-l salva si de a-l apara de tot... faptul ca de data asta nu am mai reusit .. ma urmareste ca o umbra. Si uneori, umbrele devin mai mari, alteori, soarele le face sa se ascunda pentru o clipa. :)
Dar stii? fara umbra nu putem trai. Trebuie doar sa invatam cum sa ne fie de folos... sa ne imprietenim cu ea.

Ma bucur ca iti place jocul nostru :). Poezele cu Niji le-am facut special pentru blog ;). Ca o mica poveste incare cei doi protagonisti fac planuri ;). Si e joaca....


pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu