duminică, 24 iunie 2018

TpT - Episodul 09



Buna!
Iata ca si saptamana aceasta a trecut in zbor. Uneori aveam impresia ca timpul trece incet, alteori ma miram cand s-a facut seara. Mi s-a parut ca m-am concentrat mai  greu la ce am de facut, dar apoi am aflat ca este o stare generala (poate cauzata de ceva explozii solare, sau cine mai stie?!).
Am deschis "cutia pandorei" ca sa zic asa... dar nu va faceti griji, este doar o cutie inofensiva cu amintiri. Am vrut sa iasa la iveala cateva crampeie dintr-o perioada pe care nu imi imaginam vreodata ca voi putea sa o traiesc. Este doar o mica parte....
Marti am povestit despre Niji - o Blythe middie cu un corp articulat, iar miercuri a fost vorba.. de ochelari de soare. Joi v-am povestit despre libelula alba pe care am vazut-o acum fix un an (pe 24 iunie 2017, deci), iar vineri am incercat sa traduc versurile unei piese deosebite. Ieri v-am aratat cocorii si cateva poze realizate dupa filmarea de la mesteceni, inaintea celor doua din acest articol.
 

Ei bine... a trecut un an. Si saptamana aceasta mai altfel i-am dedicat-o lui. As fi vrut sa va arat si ce inseamna sa fii o minune... pana si in clipe dificile, dar poate nu e timpul pentru asa ceva chiar acum . Altadata. Va multumesc ca mi-ati fost alaturi in saptamana aceasta, ca ati ales sa vedeti frumosul din ceea ce am impartasit cu voi, exact cum mi-am dorit si eu!!  
De disparut, el nu va disparea si pleca niciodata de pe blog. Caci e (sur)prins pana si in avatarul meu si asa va ramane mereu. Ne va vizita din cand in cand - cand ne asteptam poate, mai putin, surprinzandu-ne placut cu vreo ghidusie sau dragalasenie. Din fericire ... de-aia s-au inventat fotografiile si filmuletele :P.

💙💗💚💛💜
Cel de-al noualea episod din Timp pentru Tine  este astazi format din doua parti. Prima este filmata ieri, sambata - ca un fel de "episod special", la mestecenii lui Dodo:


- Partea I - 23 iunie 2018 -

Cea de-a doua parte este filmata acasa, in decorul cu norisori si curcubee, asa cum v-am obisnut deja. Am vorbit despre papusi (multe) si jucarii, v-am aratat cocorii origami (nu am mai facut si tutorial acum, alta data! 😋), mini-colectia mea Arashi si ... descoperiti mai jos tot filmuletul:


- Partea a II-a - 24 iunie 2018 -

Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:
siiii
Ne vedem duminca viitoare, cu un nou episod  !!!
 💜💛💚💗💙
 
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).

Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

wow... adevarat serial! Profesional si cu o crainica simpatica foc <3
Ma bucur mult ca ti-am cunoscut toti "prietenii" de plus, din plastic maleabil si din hârtie <3 Multumesc , sunt onorata!
Ai incheiat o saptamana plina, frumoasa si colorata.
Ai comemorat superb primul an de când Dodo s-a mutat în alta lume <3
Ai prezentat deosebit de placut toate activitatile despre care ao scris pe blog si, trebuie sa-ti spun, acest videoclip este o completare forte frumoasa la textele scrise.
Iti doresc o saptamana la fel de frumoasa. Sa ai un start bun!
Dar... mai intai - sa ai un somn usor! ;-) Noapte buna!

AA spunea... [Raspunde]

Esti adorabila, ma bucur sa te vad si sa te aud, iti doresc mult succes in tot ceea ce faci! Ca si propuneri, mi-ar placea sa vorbesti despre problemele din tara noastra si despre solutiile pe care le vezi tu referitoare la poluare dar si la joaca copiilor...in ziua de azi, majoritatea stau cu tableta sau telefonul in mana... prea putini se mai joaca cu papusi sau masinute... O alta problema ar fi cea a cainilor fara stapan dar si cu stapan. Multi au animale dar nu sile ingrijesc, altii le abandoneaza pe strazi... cum vezi tu solutionarea problemei maidanezilor? M-as bucura daca ai vorbi si despre aceste lucruri, cred ca cei mari ar putea invata multe!
Pupici si imbratisari! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN multumesc mult :*.
Ma bucur ca ti-a placut. Sunt fericita ca am putut filma si acolo :) si ca am putut face si clipul obisnuit de acasa.
[ nu imi gasesc oita buclucasa ... hahaha - o pusesem la indemana sa povestesc despre ea si acum a disparut... ma gandesc ca poate cand a fost cu inundatia pe balcon, fiind intuneric in camera, am dat peste ea. :)) ]
Imbratisari cu drag si o saptamana frumoasa si cat mai lejera la lucru :*.
Muah!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru iti multumesc mult draga mea :). Ma bucur ca mi--ai trimis propunerile si voi tine cont de ele cu drag. Nu stiu ce impact ar putea avea gandurile mele... dar daca ar putea schimba in bine macar viata unuia dintre cei care vor privi filmuletul eu voi fi mai mult decat bucuroasa.
Ahhh anul trecut cand am inceput filmuletele aveam in plan cateva realizate alaturi de Dodo - acum le voi realiza in amintirea lui si sper sa fie de folos.
Te pup si eu cu drag <3!!!

Diana spunea... [Raspunde]

Mestecenii lui Dodo! <3 Boby are tot mesteceni in jurul lui - vad locul de la (aproape) toate ferestrele... Miti are o tufa care face flori albe primavara (aproape de ea... e Boby); Bony are un bradut.
Imi plac filmuletele tale - cel de la mestecenii lui Dodo imi place mai mult :) Imi imaginez ca in primul filmulet ai aratat pe unde a iesit Dodo din lumea aceasta si unde a ajuns (cerul din ultimul "cadru") :)
Ma opresc! Cand dau de subiecte care-mi plac o cam iau la vale! :)
Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai o saptamana buna! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana <3... ma crezi ca nu imi mai amintesc cand i-am plantat? Stiu ca am fost cu Tati sa ii plantez (parca a mai fost unul care nu s-a prins sau a fost taiat.. exact unde e el acum).
Ma bucur mult ca am resuit sa fac filmuletul acesta [ si ca nu m-a apucat bazaiala... hahahahaha ]. Este foarte frumos acolo - acolo ploua la noi si e ceata.. parca am fi la munte pe Bran.. hahahahahahaha.

Pupici cu drag si imbratisari

ps: ce bine e cand sufletelele dragi au un locusor frumos care din care sa se "teleporteze" catre "lumea mai buna"....;)

Trimiteți un comentariu