miercuri, 24 octombrie 2018

Miercurea fara cuvinte "Furtuna alba. "







Episodul 200 de la Miercurea fara cuvinte. Joc de imagini, initiat si gazduit de Carmen. Devenit si "tematic" in timpul celor doi ani cand Calin i-a purtat de grija.
  🍁🍂🍃
Tema: O furtuna.
📷  22.07.2018

 🍁🍂🍃🍂🍁

26 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Excelente fotografii! Indemna la romantism. :) Imi place ploaia si imi place furtuna. Stiu ca amandoua au putere distrugatoare, uneori, dar acest fapt nu le diminueaza farmecul. Ups. :)
Happy WW, cu drag! <3

Sper ca nu am dublat comentariul! Pur si simplu, nu mai stiu daca am apasat sau ba "publicati", dar de scris stiu ca am mai scris cateva randuri aici. :)) E clar! Trebuie sa iau somn de voie! :) Pupici!

Suzana spunea... [Raspunde]

Noroc ca sunt facute de la adapost!
Ca altfel chiar nu ar fi fost prea bine!
Frumos le-ai reusit!
Happy WW, draga Rux! :) <3

Alexandru spunea... [Raspunde]

Oau, ce poze faine, surprinse prin fereastra stropită de ploaie. O idee foarte faină. De-acum... vremea va fi tot mai des în acest fel și ne vom refugia în căldura căminului, privind pe fereastră la stihiile naturii.
O zi frumoasă și multă veselie, dragă Rux! :-)

CARMEN spunea... [Raspunde]

foarte interesant! o ploaie cu... aburi😊 Superbe fotografii. rar vedem asa ceva.
Happy WW Rux draga. Sa ai o zi minunata!

coco spunea... [Raspunde]

iti doresc o zi minunata, in oras nu a plouat dar bate tare vantul... o sa se incalzeasca iar!

GhitaB spunea... [Raspunde]

Oh, ce faine sunt pozele cu geamul stropit de ploaia de afară. Îți dau instant gândul de cameră caldă, vreme de citit cărți.

Happy WW!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana E singurul comentariu - sa iti dau cea mai veste buna, vorba aceea!! castigam o ora la in curaaaaaand!! hihihihih

Furtuna aia a fost extrem de ciudata. unde vezi alb in mod normal se vad dealuri si chiar si munti cand e senin. Nu doar ca se albise, dar era o lumina galbuie difuza, un fenoment foarte ciudatel. :P
Am incercat sa filmez dar nu se vedea nimic. lol.

pupici cu drag
si happy ww

ps: stiu ca am mai zis, dar Arashi = Furtuna :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu sa stii! A fost chiar ciudatel.
Acum un an (sau poate sa fie doi, nu mai stiu exact ce luna era) am iesit cu Dodo jos la pee. Si dumnealui se plimba pe aici pe langa borduri, la parcarea din spatele blocului si la un moment dat aud un zgomot foarte ciudat. Cat si cand cineva daduse drumul la apa in cada... cu dusul. Dar era uscat. Si tot auzeam cum se apropia sunetul. Apoi nasul detectiv a simtit umezeala ploii. Si efectiv ma uitam inspre celelalte scari ale blocului si asteptam sa apara. Sa vezi cum apare perdeaua de ploaie si practic sa te uiti la ea, dar tu sa stau pe „uscat” nu sub copaci... pur si simplu :)). Aia nu a fost insa furtuna. Si am pornit cu Dodo spre casa si ploaia dupa noi. :)))))) mai faceam un pas, mai facea si ea... hahahaha.
Ma bucur ca ti-au placut desi din pacate nu se vede tot acel efect luminos alb-galdui.. ca de veioza sau lanterna...
Pupici
Happy WW!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex Ando asta e o furtuna de vara, dar vara a fost oarecum racoroasa si ploioasa.
S-a facut mai rece deja acum. Sper sa mai tina ceva timp vremea buna. Macar pana in prima parte a lunii noiembrie. :)

Iti multumesc mult pentru urari!Happy ww :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN a fost o vijjelie foarte ciudatica- asa in imagini pare asa inofensiva dar batea un vand si toata acea lumina alb galbuie carese vedea asa ciudat... si parca inghitea tot (a fost interesant, la fel ca atunci cand norii coborasera in noaptea aceea pe pamant, si cerul era senin :P)
Happy Ww si pupici cu drag :*
muuuah

copilarim spunea... [Raspunde]

@GhitaB da, doar ca atunci aveai senzatia de umezeala si pandeam geamul din partea cealalta a casei, unde ma inundase o furtuna in 13 iunie de toata frumusetea. :)))
Insa, in conditiile in care in casa e cald si bine (si nu te inunda ploaia pe nicaieri).. dati-mi o carte sau o perna sau amandoua - le combin de nu se supara si sunt cea mai fericita:p)

Ma bucur ca ti-au placut pozele.
happy WW :)

Poteci de dor spunea... [Raspunde]

Minunate fotografiile tale, tare mult îmi place cum se văd picurii! Şi e frumos tare să asculţi şi să priveşti ploaia de la căldură şi adăpost.
O zi frumoasă, Rux!

Cristi spunea... [Raspunde]

Toamna pura! Happy WW! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Poteci de dor multumesc mult :)

Ma bucur ca am reusit sasurprind un pic din aceafurtuna luminoasa :)
Pupici si happy WW!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristi desi in toiul verii, vorba aceea, in iulie. Dar mi-a placut vara aceasta ploioasa - a fost verde :)
Happy ww!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco la noi a fost innorat vant nebun si praf si ai mei mi-au zis sa ies repede ca vine furtuna. In concluzie aproape ne-a luat pe sus vantul, ne-am umplut de praf si scrum (asta cu fumatul pe strada pe super vant nu o pot intelege deloc) si am venit implecitindu-ne.. acum e soare. Lol
Pupici :D

Floarea bunica spunea... [Raspunde]

O furtuna poetica,aici la tine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Floarea bunica nu stiu exact ce a fost in mintea mea cand am propus tema (ok voiam sa va arat furtuna asta de vara) dar afara a luat-o vremea razna, era sa ma ia vantul pe sus e extrem de friiiig . lol.
nimic poetic. :)))
si trebuie sa ies... brrrrr
pupici!

daurel spunea... [Raspunde]

La noi, in Ilfov spre judetul Dambovita, spre seara s-a declansat ploaia si a incetat vantul.
Happy WW!

copilarim spunea... [Raspunde]

@daurel da? la si ceva cand am iesit cu Kouki inca batea destul de aprig vantul. Am crezut ca este vreo eclipsa de soare ceva pe la 6.30 asa se facuse cerul si un friiiig. Am inteles ca mai tine maine si gata. Vom vedea:)
Happy WW!!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Am văzut superbele poze, cea cu stropii pe geam mi-a plăcut cel mai mult.. Îmi place să stau pe geam și sã privesc cum plouă.. Să iubim ploaia ! Ploaia este esența vieții pe pământ, când nu va mai ploua atunci pământul va fi steril și lipsit de viață.. Mă supără foarte tare cei de la meteo când spun că sa stricat vremea.. Dimpotrivă, ploaia adapă și stâmpără orice formă de viață..
Mulțumesc de imagini !!!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Salutare !!! Superbe aceste imagini cu ploaia ! Cel mai mult îmi place cea cu gemul stropit.. Îmi place să stau în geam și să privesc cum plouă..Ploaia este esența vieții pe pământ.. Sunt supărat pe meteorologi atunci când spun cã se strică vremea.. De fapt vremea nu se strică pentru că ploaia susține ori ce formă de viață.. Când nu va mai poua pământul va deveni steril și lipsit de viață.. Să iubim poaia.. !!! Mulțumesc de imaginile superbe cu poaia, Multe Salutări !!!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Cer scuze, că am dublat mesajul, credeam că nu sa validat primul.. Seară Faină !!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Felicitări pentru fotografii !
La tine a plouat mai mult decât a plouat pe la noi unde mai mult a fost vânt violent !
Îți doresc o seară plăcută !
Pupic !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rof Power Brickets ahh nu e nicio problema. :)
Ma bucur ca ti-au placut fotografiile. A fost o furtuna foarte interesanta. Nu ceva previzibil, obisnuit.
Eu iubesc si ploaia si ninsoarea (desi portia de zilele astea m-a inghetat cu totul... hahaha - dar asta e alta poveste. am iesit fix pe cel mai cel vant afara.. haha).
Noapte buna :)!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza oh nu.. nu a plouat deloc acum. Pozele sunt din vara. Acum a fost un vant de era sa ma ia pe sus ieri.. si acum mai sunt inghetata (desi eram imbracata ok, cu vesta, geaca, sapca..). erau toate geamurile inchise si suiera ca in pustiu :)))).
Si azi se vedeau senini si albi muntii. Doh.
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu