joi, 1 august 2019

1 an


Vezi, ti-am zis eu ca nu o sa observe nimeni!

😂😅. In carnetelul lui Kouki e scrisa o data de nastere: 31 iulie 2017. Kouki a avut cip. Nu mi-e clar ce s-a intamplat in trecutul lui si de ce (o fi ros sau murdarit ceva "scump", sau cine stie - e usor sa cadem in capcana asta, asa ca o evit). Data de nastere este stabilita in functie de ziua cand a fost gasit si i s-a oferit o sansa (noua) la viata.
Prima data l-am vazut pe Kouki acum un an, pe pagina de Facebook a celor de la Adapostul Speranta, pe care ii urmaresc si care mi-au fost alaturi cu o vorba buna si cu omenie atunci cand l-am pierdut pe Dodo. Iata prima poza pe care am vazut-o:

Credit Adapostul Speranta

Nu are rost sa va spun ce am simtit atunci. M-am rugat din suflet sa fie bine. Tocmai donasem cu ceva timp in urma pentru un caniche care intre timp se reunise cu stapanii (m-am bucurat mult) si nu am avut cum sa ajut atunci.. Urmaream cu sufletul la gura ce se intampla si atunci am avut senzatia ca a trecut asa mult timp pana am aflat ca a depasit partea critica. Se intampla pe 2 august, a doua zi:

Credit Adapostul Speranta
O minune! Au spus si ei.
Si in sufletul meu ma rugam... cu o speranta abia palpaind sa vina la noi. Evident dupa ce plecase Dodo mi se spusese clar ca nu... nu se mai poate.  Dar eu speram si ma rugam. Si apoi, un timp.... liniste. Pana pe 16 august cand a aparut matisorul de Papi, caci asa il numeau acolo:

Credit Adapostul Speranta

La fiecare poza am adaugat si link catre postarea initiala, de pe Facebook. Sunt multi oameni buni si frumosi care au donat atunci si le suntem cu totul recunoscatori. Daca vreti si voi sa sustineti Adapostul Speranta, o puteti face aici
Am mers la mami a treia oara si a fost cu noroc. Mi se parea ireal cand am auzit il luam. Am alergat si imi tremurau mainile cand scriam.. Stiam ca mai sunt si alte persoane care il vor. Dar cred ca Dodo ne-a purtat noroc de acolo de sus. Pentru ca atunci cand le-am scris ca am vrea sa ne adopte pe noi Papi, le-am multumit inca o data pentru ca ne-au sustinut atunci (au fost cam singurii 😔).. O vorba buna face diferenta!
Daca nu uit, de ziua lui, oe 13 octombrie - adica atunci cand va face un an de cand am fost sa il luam acasa, am sa va arat si celalalte poze pe care i le-au facut parintii cand au fost la adapost, inainte sa il luam. 💕

🐕

Revenind la prima poza, cea de la inceputul articolului (facuta ieri) cand Kouki sta alaturi de catelusul lui. Asa-i ca ieri la Miercurea fara cuvinte " Intr-o ureche? :O " nu i-ati observat nazbatia? Of si am pus si o sagetica, zau asa:



In ultimele poze era cutu cu urechea cea noua ;))). Inseamna ca m-am descurcat bine. Hihih!
Sa avem un august minunat!!!
Ja ne! Pe curand!!

6 comments :

coco spunea... [Raspunde]

ce mutrita simpatica are, mi-ar placea un catelus simpatic asa!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco e simpatic, e cuminte... e minunat ce mai <3
Catelusii sunt cei mai buni prieteni :D ai omului.

Pupici cu drag :*

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Foarte emoționantă povestea lui kouki !
Vezi ce se întâmplă când îți dorești, " s-ar putea să și primești", vorba cântecului..

Atunci La Mulți Ani pentru kuki și să de-a Domnul să vă bucurați mulți ani de acum înainte împreună, și să mai poată face nazbatii dar nu prea costisitoare..

Ps. Mă bucur pentru că avem în țară orfelinate canine, și intradevar e de înțeles că trebuie și sprijiniți acești oameni..Sper să o pot face cu ce pot și eu, că merită, și știu că sunt foarte multe cheltuieli..

Un August îmbelșugat vă Doresc !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :)
Multumim mulr!!
Sa fie :).

Superb sa fie August!! :D

Alex spunea... [Raspunde]

La mulți ani prietenului tău pufos și atât de simpatic! :-)
Să fiți fericiți, dragă Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex multumim mult!!! Asa sa fie <3!!

Trimiteți un comentariu